neděle 9. srpna 2020

Po dlouhé době...

...jsem si koupila Respekt a Echo. V Echu jeden článek lepší než druhý. Poslední měsíce jsem úplně vypadla ze sledování zpráv. Ani jsem  nezachytila, že se opoziční strany  formují do větších politických celků, což je jen dobře. 

Hezký článek o Adolfu Loosovi.Rozhovor s Kalouskem. Nejsem jeho fanda, ale opravdu zajímavé.            Taky s Danou Horákovou ( bývalá žena Pavla Juráčka ). Výborné.O dvou obcích, které si samy vyrábějí zelenou energii.

.....

Jsme na koupališti. Voda tak ledová, že se jen málokomu chtělo plavat. Máme bazén téměř pro sebe.

Doma jsme usli. Večer grilování.

Gril je jeden ze svatebních darů. Popravdě. Do teď jsme terasu vůbec nevyužívali.  Bez výhledu do široké prázdné krajiny  to není ono. Ale s grilem máme najednou důvod. D. poprvé v životě sám griloval. Taky mám svá poprvé. První vypěstované rajče, první upečený dort , poprvé na motorce...

Borek odjel s M. do Prahy. No jo, Borek má  holku. Milou, pracovitou, chytrou ...studuje pedagogické lyceum. Od patnácti chodí na brigády. Šetří si na vysokou školu. Platí si sama telefon a oblečení. Tyhle holky, co nemají doma všechno naservírováno, jsou nejlepší. I Borek je v rodině oblíbený.

David zítra odlétá do Španělska. Jsme teď spolu častěji. Začal pro mě dělat 3D vizualizace. Pár hodin jsem ho zaučovala v programu. Druhý den  sběhlý, jako by to dělal roky. Technické vzdělání se najednou hodí.  Baví ho to.  Mě s ním taky. 





Žádné komentáře: