čtvrtek 2. dubna 2020

Kdybych....


...Danovi nerozmluvila jeho velkorysý vánoční dárek ( letenka do San Francisca), na stopro by nám teď letenky propadly.  Navíc nejsme kdo ví jací pracháči. Budeme rádi, když ufinancujeme svatbu.
SF v jiné době a  jestli vůbec ( mám šílenou paniku z létání

Hand made letenku vyrobila pro mě Andrea Tachezy 


A jak jsou na tom na štíru nejen nakladatelé, ale i samotní ilustrátoři, objednala jsem si od Andrei knihu  ,,Hurá ! Jsou tu Velikonoce"  +  dva legrační pohledy. Celé to balení má vymazlené, děkovná kartička, samolepka se zpětnou adresou, lepítka s medvídky...
Najdete v knize velikonoční povídky, návody na výrobu pomlázky a dalších věcí,  recepty spojené s Velikonocemi, kvízy, úkoly, velikonoční říkanky ...
Knihu mám jako dárek malou slečnu. Myslím, že trefa do černého.





Děkuji za všechny recepty na koprovku, které mi přišly do zpráv i přes e-mail. Mohly bychom společně vydat knihu Koprovka stokrát jinak :)



15 komentářů:

Jana Burianová řekl(a)...

Díky za tip, od Andrey občas něco objednávám a toto jsem přehlídla:)

Jana Burianová řekl(a)...

Tak bohužel, nikde jsem nenašla...možná v nějakém knižním e-shopu?

Andrea Tachezy řekl(a)...

Soni, děkuju!

Anonymní řekl(a)...

Ale to je výborný nápad - a nejen koprovku, ale i křenovou nebou houbovou. Co domácnost, to trochu jiný recept.
A za tip na knihu děkuji, ta se nám bude hodit.
Marie

Anonymní řekl(a)...

A už to vidím, v e-shopu AT kniha není. Takže? Marie

Soňa Malinová řekl(a)...

Tak už u Andrei nejsou, ale jsou ještě na Kosmasu.

Andrea Tachezy řekl(a)...

Omlouvám se všem, že u me už knihy nenajdou. Jako ilustrátorka mám k dispozici vždy jen pár autorských výtisků. Pokud bych knihy od nakladatelství kupovala a pak přeprodávala u sebe na e-shopu, vůbec by se mi to nevyplatilo.

Lucie Konečná řekl(a)...

Objednávejte knížky přímo u nakladatele, protože momentálně je situace taková, že knižní portály neplatí nakladatelům vůbec nic a zadržují peníze pro svůj chod obchodu. Tahle knížka je třeba přímo u vydavatele se slevou, takže ještě ušetříte! :-)
https://www.megaknihy.cz/romany-povidky-novely/514003-hura-jsou-tu-velikonoce-s-povidkami-daniely-fischerove-petra-stancika-a-michaely-fisarove.html

... řekl(a)...

Lucie, a nejsou zrovna Megaknihy knižní portál? Jsem si myslela... Ale ráda se nechám poučit. Mají tam vždycky výjimečně nízké ceny, tak mě to napadlo. Díky za info.

zuzu řekl(a)...

Já musím k těm knížkám... Andreo, jednak jsem se pobavila: "Pokud bych knihy od nakladatelství kupovala a pak přeprodávala u sebe na e-shopu, vůbec by se mi to nevyplatilo." Ano, takto fungujeme my knihkupci. Nevyplatí se to.
A když knížku u nakladatele, tak prosím tu velikonoční vydala Mladá fronta, takže tudy: https://www.kniha.cz/detail/kniha-575684-hura-jsou-tu-velikonoce
Megaknihy mají prodejní ceny nižší, než máme my knihkupci ceny nákupní. Je to k pláči. Být nezávislým knihkupectvím, to není žádný byznysový model. Je to služba. I tak ale tuhle práci miluju. :-)

Soňa Malinová řekl(a)...

Zuzu, jste mě předběhla. Ano , vydavatel je Mladá fronta.
Přeju hodně věrných zákazníků ve vašem knihkupectví.

Andrea Tachezy řekl(a)...

No je to k pláči ☹️

Anonymní řekl(a)...

Soňo, to SF si dejte na seznam 'někdy udělej'. Stojí za to. Nechala jsem tam kus srdce, člověk tam může být tisíckrát a stejně přijede zas. Slibuji.

Soňa Malinová řekl(a)...

Dan tam strávil 3 měsíce a pořád vzpomíná.

Anonymní řekl(a)...

O údělu knihkupců, a jejich tvrdém chlebu, dnes vyšel hezký článek v Respektu. Jde z toho trochu mráz po zádech.
Jana