neděle 12. srpna 2018

Koberce

Pokaždé, když najdu nový obchod pro klienty, zajásám. Najít hezký koberec z vlny nebo bavlny, tkaný a za rozumnou cenu, to je skoro zázrak.

vsuvka:Tento ani žádný jiný příspěvek není placená reklama. Píšu si o čem chci. Pro dobrý pocit, že i jiní díky blogu mohou mít doma něco hezkého. Jedinou firmu, kterou bych neodmítla je Hornbach. Miluju všechny jejich vtipné reklamy, regály nářadí a umím si představit, že bych s nimi mohla udělat divy. Dokonce jsem podle jejich letáku ,,S námi to dokážete" položila v celém domě dlažbu. No, ale zrovna oni mi nepíšou. Takže nic:)


( vlna , ruční tkaní)

 Tenhle mají poslední a slevněný. Prosím vás kupte si ho někdo, nebo si ho koupím já a to už fakt nevím, kam bych ho dala. Krásný do holčičího pokoje nebo vlastně úplně všude.




Klasika, ale hodí se ke všemu.

Mají tam toho celkem dost. Koukněte TADY . 

No a pak jsem natrefila ještě na obchod TERVE . To kdybyste preferovali evropského výrobce. V tomto případě Finsko. Většina jednobarevná s drobným vzorem. Směs bavlny a papírového vlákna.
Za mě moc krásné. 











7 komentářů:

Rozmar Kopecká řekl(a)...

Dobrý večer, tak už je můj, děkuju! :-) To byla poslední věc, co mi chyběla v mém krásném novém, světlém a vzdušném pokoji / dílně.
Na oplátku přikládám odkaz na blog, třeba vás zaujme. A je plný dost dobrých odkazů na další čtení.

https://www.pavlinaspeaks.com/blog?category=_thinks

Rozmar K.

Soňa Malinová řekl(a)...

Děkuji za tip. Styl psaní je pro mě trochu speedovaný a trochu vzdálený, ale to je tím věkem a oborem, kterému se věnuje. Pročítám a některé články moc fajn.A gratuluju k úlovku koberce!:)

Rozmar Kopecká řekl(a)...

Pro mě je to místama taky generačně mimo, ale i tak mě dost článků baví. A pro ty zajímavý odkazy jsem jí odpustila :-) míchání angličtiny do textů..

Evi řekl(a)...

Krásné koberce, moc děkuji za tipy, určitě omrknu :))

Anonymní řekl(a)...

Miluji Hornbach. Chlapi jsou úžasní jak dovedou poradit a výběr je velký. Zdraví Iwka

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den Soňo, ten barevný byl asi před 15 lety v IKEA, měli k němu i závěsy. Pak ho vyřadili z prodeje, sháněla jsem ho po celé Evropě a nebyl a teď ho vidím tady u Vás a navíc Hornbach - no bohužel už zase není:-(, kdyby jste na něj zase někde natrefila dejte prosím vědět. Jinak sleduju Vaše designérské počiny, moc se mi líbí, jsem fanatik do skandinávského designu. Přeju hodně štěstí a zdravím z Holandska (ale původem jsem z Třince, takže skoro sousedka). Hezký den, Simona

Unknown řekl(a)...

adidas ultra boost 3.0
caterpillar boots
adidas yeezy boost
off white jordan 1
bape hoodie
adidas outlet
prada sunglasses
air jordan shoes
adidas stan smith
adidas iniki runner