neděle 5. listopadu 2017

Vytěsňuju

Jinak si neumím vysvětlit, že jsem úplně zapomněla, že zítra točím a ještě k tomu v Olomouci. V klidu jsem si plánovala, co budu v neděli dělat, vařit...

....

Tak dnes ráno už to vytěsnit nejde, nepřemýšlím nad jídelníčkem, ale co na sebe. Na obličeji se mi udělal  ekzém ( to jsem nikdy neměla!) . Tím pádem bez zkušeností samoléčba dopadla ještě hůř , než kdybych ho ignorovala.

Včera jsem koukala na další proměnu designérky z IKEA a úplně jsem jí litovala ve chvílích, kdy musela podávat herecké výkony. Chtít po designérovi, aby se soustředil na proměnu, všechno zkoordinoval  a ještě uměl nenuceně odříkat dialog, je nadlidský výkon. No a pak  si člověk čte ty komentáře na webu a nechápe, co všechno jsou lidi schopni vypíchnout, jen aby ze sebe udělali chytré.
Takže milí drazí, až budou dávat díl se mnou , tak chvalte chvalte chvale, i kdyby se vám  to nelíbilo. Můžete mi pochválit i ten lišej, růžovou mikinu nebo moje hluboké myšlenky. Ony jsou teda tak hluboko, že než vyplavou na povrch, tak už kamera obvykle zhasne.


Na poslední chvíli vymýšlím obraz č. 13 (kreativní dílna) . Nebudete tomu věřit, ale nakonec jsem síťku na mýdlo zkusmo udrhala. Snad vás pobaví můj patvar. Už jsem byla tak blízko dokonalosti a teď tohle. Tím pádem je jasné, že síťka opravdu vypadává ze hry.
Stejně tak i mýdlo, protože hned druhý den mi to přišlo jako děsná nuda.

Verze na kreativní dílnu je momentálně výroba keramických úchytek na skříňku. To by mohlo vyjít.




Já bych řekla, že od originálu téměř k nerozeznání:)











15 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Soňo,díky za zpestření rána,které začalo hádkou s mým dokonalým partnerem ohledně neschopnosti mého dospělého syna.Jdu si pustit díl s designérkou z IKEA!Valérie

Soňa Malinová řekl(a)...

Valérie, přeju ať se nálada zvedne a krásnou neděli.

Anonymní řekl(a)...

Dobry den, jste nejen hezka a šmrncovní, ale i velmi vtipná :)) Mydlo a sitka vubec nejsou nudne, byt bych tedy pres vasim vytvorem dala prednost tomu z Fleru :)) Detaily delaji celek, bez nich je to prave nudne. Detsky pokoj v tom poradu se mi libil uplne ze vsech dilu nejvic! Pry prazdny a co jako bude dite delat za zidkou... no nic tam nebude delat, bude mit misto a prostor a cisto a vzdusno. Moc se mi libil ten trpaslik u vas na tricku-bylo to pekne gesto ve smyslu: tak trpaslici na stene detsky pokoj nevytvori, ale zaroven v tom nebylo takove to designersky karave: sileny, nevkusny, pryc s tim-tam pasnul o hodne vic nez na stenu:) Diky za blog a peknou nedeli! (Jeste si dovolim ohledne synu-mam dite male-ale pamatuji sebe a pozoruji deti okolo-meli by kluci maknout!!! i bez vasi pomoci, skola je proste skola a kazdy ji zvladne/zvladnul, nemela by to byt tolik vase vec a odpovednost/vina, kdyz jsou velci.) Stridava pece drive u Vas predtim nebyla a nebylo to nijak slavne...tak mozna je cas zabrat. Vy zabirate dost zda se, tak mladi muzi by meli tez. N.

Anonymní řekl(a)...

Soni,mně se udělal v obličeji ekzém/lišej přesně před rokem. Půl roku jsem ho marně léčila,až mi doktor řekl,že mám přestat mazat na obličej vše včetně krémů a dekorativní kosmetiky a až potom,po několika týdnech, téměř měsících sám ustoupil. Rozjela mi ho nejspíš nová micelární voda,jak jsem se pak dozvěděla,jsou to podstatě chemická svinstva,něco jako jar na obličej... Jinak ho může spustit i stres... Ivča

Soňa Malinová řekl(a)...

N. Síťka i mýdlo bude, jen ne to moje hand made.A díky za pochvalu. Za pokoj a ták.

Soňa Malinová řekl(a)...

Ivčo, já to asi nejdřív zadrbala tím stresem a pak snahou to vydezinfikovat vším možným.Kupodovu trochu zabírá bambucké máslo.Původně jsem si ho koupila na výrobu mýdla:))

Myyna řekl(a)...

Soňo, na ekzem vynechat všechno kyselé, včetně vína (tekutého), hovězího masa, ovoce. Hodně se to pak zklidní, červenání zmizí. Pít hodně vody. Někdo tady psal, že se mu to udělalo z micelárky, to se nedivím, ta se má pak po aplikaci umýt vodou, však je to detergent (jinak by nečistila, že ano). Hodně na ekzematickou pleť pomáhá kosmetika La Roche-Posay. Mají na to spešl řadu, Zlom vaz, to bude dobrý!

Anonymní řekl(a)...

Soni, držím pěsti! Jste skvělá. Těším se na další díly v TV i články na blogu. Ester z Olomouce

Pondělí řekl(a)...

Soňo, minulý díl s Tebou byl výborný, koukaly jsme se na něj s dětma a těm se ten pokoj líbil moc - i Ty. ;-) Koupelna bude určitě taky skvělá.
A jsi fakt vtipná! Dík za to.

Unknown řekl(a)...

Milá Soňo, to, že Vás žeru víte už dlouho, ale není od věci to sem tam zopakovat.
Hezkou neděli Hanka

Soňa Malinová řekl(a)...

Myyno, na té micelárce možná něco bude. Díky za tip

Soňa Malinová řekl(a)...

Zdravím Ester a Hanku!

Soňa Malinová řekl(a)...

No , ještě mě humor nepřešel, Kláro:) Moc se těším, až zas bude pos.. noc.

5689 řekl(a)...

zzzzz2018.8.22
canada goose jackets
supreme outlet
pandora
christian louboutin shoes
canada goose jackets
coach outlet online
mulberry uk
dsquared2
pandora jewelry
ralph lauren outlet

jeje řekl(a)...

canada goose outlet
ugg boots
coach outlet
christian louboutin
moncler outlet
clarks shoes
ralph lauren polo
jordan shoes
clarks outlet
longchamp outlet