pátek 26. května 2017

Čirou náhodou...

...jsem v autě naladila stanici Radio ZET
Kdyby se někdo snažil odhadnou, kdo je majitel auta podle na stálo nalazených stanic , musel by si myslet, že jsem velmi rozporuplná osoba.
1. Radiožurnál
2. KISS....fakt KISS
3. Vltava, ale jen po osmé večer, protože nemám ráda vážnou hudbu. Baví mě čtení knih.
A teď přibylo Radio ZET.
Témata : ekonomika, kultura, hlavní události. Sem tam přenosy z  BBC, čemuž samozřejmě nerozumím. Možná tak leda, že něco něco Donald Trump a pak zas něco něco teroristi, ale i tak si to nechávám puštěné.

Na stránkách mají krátké kurzy angličtiny.Těch je na internetu sice hafo, ale tyhle se mi zdají hezky krátké. Pro můj přetížený mozek tak akorát.

Dozvíte se, jak si co nejpřirozeněni objednat kávu  nebo jak provést bytem / městem  návštěvu .

Kdo nepodniká, témata z byznysu ho nenadchnou.

Ok. Taky nevyšiluju z ceny ropy, ale třeba téma cenotvorba mě dost zajímala. Kdy zdražit a o kolik. Proč se bojíme zvednout ceny. ( cenu u keramiky mi vždycky zvedla Silva, protože já bych ještě do teď prodávala ručně vytočený a zdobený podšálek za 10 korun).


hezký poslech







3 komentáře:

Mirjanka řekl(a)...

Paráda. Jsem na tom podobně. Jedna intelektuální, ale hudebně neposlouchatelná, další hudební oddechovka, ale mluvené slovo katastrofa. Díky za tip. Jdu ladit.

艾丰 řekl(a)...

JIANBIN0624
puma outlet
nfl jersey wholesale
coach outlet
hollister uk
rolex watches
lebron james shoes
ralph lauren polo
coach factory outlet
adidas nmd runner
cheap snapbacks

Image Editing Services řekl(a)...

Very interesting blog. Alot of blogs I see these days don't really provide anything that I'm interested in, but I'm most definately interested in this one. Just thought that I would post and let you know
cast shadow photoshop
white background for photos
Ghost Mannequin