středa 23. července 2014

Svět je malej, ten blogerský ještě menší.

Ahoj Maruš! Ahoj Dášo!

Dášou jsme se díky lampám propojily taky jinak než přes blog a vzkazy. A teď už vím, že pracuje v knihovně v Brandýse, protože Marie (jsem jim zařizovala byt ), se byla do knihovny přihlásit. Na mě přišla řeč, když se začaly bavit o blogerství.
...........

Včera jsem se seznámila s naší sousedkou. Když si stoupnu 4 kroky vlevo od našeho vchodu, vidím špičku střechy jejího  domu přes cestu.
..........

Co u nás nového? David je na týdenním kempu , Borek se seznámil s vnukem paní sousedky( špička střechy), takže se necítím jako krkavčí matka, když chvíli přes den pracuju. Snažím se to dělat nenápadně...na hřišti s telefonem vyřizuju mejly. Během pečení dortu ( Borek hrozně rád se mnou vaří a peče) jsme s Alicí po telefonu probraly všechny úpravy návrhů.
..........

Včera jsem si koupila v sekáči zelený zavinovací svetr. Je to přesně ten střih a barva, kterou muži nesnáší, protože si myslí, že má žena  kolem těla ovinutou zelenou hadru.
Je třeba uspořádat dámský letní večírek. Od té doby, co máme provizorně( a určitě na několik let ) nad terasou natáhnutou plachtu z Jysku, na ní vsichni rádi vysedávají. Dokonce i já.



6 komentářů:

Dasac řekl(a)...

Ahoj Soňo, je to vážně síla, když se ti začne propojovat ten virtuální blogerskej svět s tím reálným. A je to moc fajn! (Už se těším, až u nás alieni přistanou, to víš, že jsme se s Marií bavily i o lampách..:)Hadra moc pěkná, tak ať se večírek vydaří!:)

Rosa řekl(a)...

A co když vám řeknu, že muž Marie chodil do třídy s mužem od Rosy ... ?!?
Ha, co vy na to? ... :o)

Pusu VŠEM!

Dasac řekl(a)...

Ha, Roso, vždyť Marie říkala, že je tvoje kamarádka! A chystá se na razítkový workshop k Myyně, ha! Vše je propojeno:))

Soňa Malinová řekl(a)...

:)))

Petra H. L. řekl(a)...

Já osobně nejsem bloggerka, ale vařím úžasnou kávu a Floru mám pod olomouckými okny. Takže jestli seberete odvahu a na tu tlačenici se koncem srpna vydáte .... resuscitační zahrada je Vám k dispozci :-)

Soňa Malinová řekl(a)...

Káva je lákavá, Flóra už méně. Jsem anti zahradnický typ:) Ale je to moc milé. Krásný den, Petro.