sobota 26. července 2014

Včera focení

 Jarda Kocián  pro mě udělal spoustu hezkých fotek interiéru. Chyba byla, že jsem během toho ještě musela vyřizovat jiné věci. Vůbec jsem nezkontrolovala prostor a hlavně neměla čas říct, co všechno chci nafotit.
Nafotit mě samotnou je  i pro nejlepšího profesionála  soda. Mám nesouměrný obličej, křivé zuby a kdykoliv jsem se podívala do objektivu, měla jsem výraz znechucení nebo naprosté lhostejnosti.
Nejhezčí fotky mám jako barevná šmouha v prostoru. Jen co je Jára upraví, vložím.



Líbí se mi lankový systém, do kterého se nacvakávají banery s aktuálními akcemi. To není z mojí hlavy, já jsem vybírala jen font písma. Venkovní fasáda je totální undergrand. Ale tak nějak se mi to k té Porubě sedí:)






6 komentářů:

Jana řekl(a)...

Soňo, je neuvěřitelné,jak vnímáme sami sebe jinak než nás vnímají ostatní - vy vidíte křivé zuby a já pokaždé, když na váš blog kliknu nádhernou ženskou, ze které mám až trochu mindráky a říkám si, že bych teda měla taky začít běhat :) Jana
Ps: sehnat kosmetičku, která umí dělat obočí - závidím :)to je skoro jako najít muže svého života :)

Soňa Malinová řekl(a)...

Sama sebe v zrcadle vnímám celkem v pohodě, ale jakmile se vidím na fotkám, chytnu šílenou depku.Pořád se uklidňuju, že mamka taky není fotogenický typ.
che přirovnání obočí a muže svého života mě pobavilo:)

Jana řekl(a)...

Jo, tak to mám taky tak - v zrcadle v pohodě, když se vidím na fotkách, chce se mi brečet. A o to víc, že mi to kdysi na fotkách slušelo snad na všech. A ted si říkám, co se mi to stalo s obličejem? ...Je mi 34 a bude hůř :)

kecka zpod komonca řekl(a)...

souhlasím s první Janou
a křivé zuby?
já vidím úsměv!!!

Tomáš řekl(a)...

Skromnost Vám sluší, Soňo... :)

Karin řekl(a)...

"Sehnat kosmetičku, která umí dělat obočí - závidím :)to je skoro jako najít muže svého života" Tak to je dokonalé, to si musím zapamatovat :D Mě se pořád ještě nepodařilo najít ani jedno. A něco mi říká, že ani jedno nebude vůbec jednoduché najít. Ale shodou okolností se chystám sem na obočí, tak vám potom můžu dát třeba vědět, jestli je to ta pravá :)