neděle 20. července 2014

Panna...

...co se týká želatiny.
Chápu, že u většiny z vás teď vyvolán zděšení, že jsem ještě nikdy nepoužila želatinu, ale uklidňuju se tím, že zas spoustu jiných žen nepoložilo dlažbu v svém  domě.
Panna cotta - dezert za 10 minut.
Doporučuju druhou půlku šlehačky vyšlehat a pak smíchat se svařenou vanilkovou směsí. Panna cotta je pak  více nadýchaná.
A už zas dlouho o vaření tady neuslyšíte/ nepočtete.
Protože kam se podívám, tam je vaření, móda a nebo dekorování.


5 komentářů:

Lucie Living řekl(a)...

:-), musím se zasmát, protože ač je u mně na blogu nejvíc dekorování, módy a vaření, tak želatinu jsem taky ještě nedělala, ale položila jsem dlažbu v našem domě, ve svém bývalém bytě a taky v domě babičky mého bývalého muže. Ale tohle vypadaá moc dobře a jednoduše, tak díky za tip!

Soňa Malinová řekl(a)...

Teda! Tak to je výkon.

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den, Soňo, prosím, pro ještě více nedotčené než jste Vy :-), nenapsala byste sem přece jen celý recept? Vypadá to totiž skvěle. A mimochodem, Váš blog je jediný, který čtu, prostě mě těší(te). Iva

Soňa Malinová řekl(a)...

Zdravím Ivu. To mě těší, že Vás blog baví. Tady odkaz na recept, podle kterého jsem vařila. Ale na vanilkový lusk jsem se vybodla, protože netuším, kde se něco takového v Havířově prodává.
http://www.lidovky.cz/smetana-na-vidlicku-to-je-panna-cotta-podle-romana-pauluse-p32-/dobra-chut.aspx?c=A140108_093600_dobra-chut_mc

Anonymní řekl(a)...

Soňo, vanilkový lusk najdete mezi kořením třeba v Kauflandu, ale určitě i jinde :-)Šárka