pondělí 7. října 2013

Přípravy na zítřejší focení

Nákupy před focením pro časopis.

Zítra  směr Praha. Jarda řídí i fotí...bude to chtít hodně kávy.
Během nakupování mě lehce přepadl pocit, že plýtvám energií na něco, co ve výsledku přinese jen kvalitně nafocený interiér.
Ale jen opravdu lehce.


Odpoledne vzájemné obdarovávání přes plot. Naše ořechy tam a krásné květiny k nám ( ty růžové).

Posledních 14 dní vůbec nečtu. Říkám si, že bych se měla učit. Nakonec si nečtu ani se neučím. Možná bych si mohla vzít iPad zítra do auta. 

Už vím jak se řekne třeba :
sebevražda
vyjednávat podmínky
rozumím vztažným větám ( to je můj objev roku!)
užití deal a supposed to

Pokaždé mě Marek zaskočí otázkou, co jsem dělala minulý týden. Příště si ke konverzaci otevřu diář.

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Říkáme jim václavky - těm červeným (jinak je to Aster novae-angliae). Máme i fialové. Pro mne jsou spojené s dětstvím - jak začínala popupata fialovět, věděla jsem, že školní rok podupává za dveřmi. A pak jsme je nosily se sestrou do školy, týden co týden každé pondělí kytičku pančelce na stůl, dokud neodkvetly :-).

janavalachovicova řekl(a)...

Soni co já bych dala za hezky nafocené interiéry co jsem kdy dělala, mám něco málo fotek a nebo co mi pošlou klienti a to teda ... mno, není k prezentaci, bohužel. Tak se těším na výsledek. S jazykama a čtením a navíc tvůrčí prací to mám stejně, nevím co dřív a někdy nakonec dělám něco jiného. Ale teď se mi podařilo zkloubit kulturní pořady na ZDF a při poslouchání Němčiny šiju. A když mě zaujme nějaký slovíčko tak si ho hned najdu a zapíšu. Ale jinak teda, zlatá Angličtina ...

Soňa Malinová řekl(a)...

To je moc hezké vyprávění o václavkách.Být paní učitelkou, těšila bych na pondělí.

Soňa Malinová řekl(a)...

Jani. Z těch devadesáti interiérů mám nafocených asi deset. Tento rok bych se k pár lidem ráda vrátila.Šití a výuka Němčiny- super:-)