sobota 5. října 2013

Nic pro vegetariány


Michal se vrátil dopoledne z pracovní cesty ze Vsetína. Dostal výslužku - králíka , kterého ještě ráno viděl u Mefa podupávat v králíkárně. Já nic netuše, že teď kazatelé dostávají za odměnu králíky, jsem ráno jednoho koupila na farmářském trhu. K večeru ještě Michal dovezl od kamaráda med a hroznové víno. Všechno výtečné.

Česnek od paní sousedky. Pořád nám něco podává přes plot. 

Poslední tři roky vařím jen o víkendu. Radost z vaření je zpátky. Jen dnes, jak tam tak ležel s roztaženými pažemi a rozpáraným břichem....


David se celou sobotu věnoval svému skejtu a kamarádům. Jeden u nás spí. 
Borek si odehrál zápas a pak chtěl strašně NĚCO se mnou dělat. Tak lego a domy.



11 komentářů:

Barbora Grünwaldová řekl(a)...

Taky už bych se chtěla dopracovat k tomu, že budu vařit jen o víkendu, ale to se zatím neslučuje s věkem nejmladšího člena rodiny. Ještě tak dva roky ... Jinak fotky králíka docela brutus :-) Králíka dělám ráda, ale musí být bez hlavy, jinak na to nesáhnu, brrr. ám totiž problém udělat i rybu :-)

Soňa Malinová řekl(a)...

Přeju hodně fantazie k vaření! Mně po 13 letech pomalu docházela.

Anonymní řekl(a)...

Raz mi nic netusiacej doniesla svokra kralika celeho i s hlavou, mala som sok, ked som pozrela do tasky :-) Uz dostavam len vypraparovane prsia alebo stehna.

A prosim VYTECNE, strasne bije do oci i necestinara :-)

Dorota

Soňa Malinová řekl(a)...

taky jsem si všimla vítečného, ale pozdě:-)

Soňa Malinová řekl(a)...

Svokra je kdo?

Unknown řekl(a)...

to compot: tchýně ;-)

Anonymní řekl(a)...

Výtečné - nevítečné... Paní Malinová je tak krásný člověk, který rozdává lidem tolik radosti, a to jak v podobě její práce, tak i příspěvků na blogu, že si klidně můžete dovolit i "překlepovou" hrubku - vášnivý čternář Vašeho blogu to nezaregistruje. Viděla jsem Vás v Kunštátě na trzích, vyzařujete tak krásnou energii a jste tak milá, často na Vás vzpomínám. Vaše hrnečky mi Vás mimimálně 2x denně připomenou. Pěknou neděli :-)

Soňa Malinová řekl(a)...

Svokra nezní moc hezky.Asi stejné jako tchýně:-)

Soňa Malinová řekl(a)...

Zdravím majitelku mojí keramiky....Zářím, protože dělám to, co mě baví a mám kolem sebe moc fajn lidi.

QualityDesign řekl(a)...

Můj muž mi taky vozí od zákazníků naturálie.. králík, houby, bedna broskví, je to většinou práce navíc, ale když má on radost, tak ji mám taky:-)Jo a úplně nejradši mě obdarovává věcma, který už nikdo nechce, velký kovaný hřebík ze starého krovu je poslední úlovek...redesign košile se ti povedl

Soňa Malinová řekl(a)...

To by si naši muži rozumněli.Michal vozí domů pořád něco.