neděle 4. srpna 2013

To si musíte přečíst!

Včera jsem začala číst. Kluci se ptají,proč se u toho  usmívám. Výborný švédský spisovatel se suchým anglickým humorem.
Jonasson pred dvaceti lety založil mediální společnost, ve které pracovalo100 lidi. Po dvaceti letech (vyhořelý s bolestmi zad)společnost prodal a rozhodl se napsat knihu.
Kolik z nás dělá to, co už dlouho nechce ? A jak dlouho odkládáme to, po čem uvnitř toužíme ? Stoletých stařík, který vylezl oknem a zmizel, je výsledek jedné velké Jonasovy touhy.

9 komentářů:

petka řekl(a)...

Fakt dost dobrý tip :-) Díky.

Anonymní řekl(a)...

Úplně nejkrásnější a nejvtipnější kniha, co jsem kdy četla. Usmívala jsem se od ucha k uchu i přes nějakou žaludeční virózu. K.

Mirjanka řekl(a)...

Tuhle mi doporučovala prodavačka v knihkupectví...nakonec jsem sáhla po knize To nejlepší z nás od Nicholase Sparkse...taky dobré letní čtení...díky za tip, asi se pro ni vrátím

Petra H. L. řekl(a)...

"Mou specialitou je spíš vyrábět si nepřátele" ... :-)
krásná společnost krásného hlasu při mé pouti po Moravě (audiokniha má přes 10 hodin !)

Anonymní řekl(a)...

jediná kniha, kterou jsem se odvážila vzít muži k moři - a přečetl!

Soňa Malinová řekl(a)...

Díky za tipy. Uloženo v telefonu.

Jana řekl(a)...

Přesně tuhle jsem četla - taky u moře, na poloprázdné pláži. Akorát v Andalusii. Vždycky si knihy přečtené na cestách pamatuju. Stoletý stařík byl skvělý a ještě se mi moc líbil Podivný případ se psem (dovolená Kréta 2004 :-)).

Soňa Malinová řekl(a)...

Tu neznám . Taky si pisu .

janavalachovicova řekl(a)...

Tak si Soňo k Podivnému případu se psem ještě připiš Problematické partie, od stejného autora. Obě se mi líbily moc a Stoletý stařík je též moc milá kniha! Takový knížky mě donutí nebýt líná a vzít to v Angličtině (jsem chtěla sofistikovaně napsat v originále, ale Švédsky fakt neumim)