pondělí 5. listopadu 2012

Staré skříně nevyhazovat!!!

                                                             
Pokud máte doma zachovalý starý sektor, nevyhazovat!
Je spousta lidí, kteří hluboko uvnitř mají velký potenciál, ale nikdo to v nich neobjevil, nikdo jim nedal prostor a nebo je málo okolí povzbuzovalo, aby svůj dar rozvinuli.
Stejně je to s věcmi.
Mají v sobě potenciál ještě zazářit, potěšit a sloužit ještě pár let.

Jedna důležitá věc. Musíte se oprostit od původní funkce. Musí skříňka být zase skříňka ? Nemohla by být závěsná lampa stojací ? Nebo z  drátěné kostry solitér položený na polici?

Čím vším můžu povrch změnit? Natřít, polepit ....polepit čím? textilem, cédéčky, samolepkami, nerezovou fólií...a když už takto přemýšlíte , jste na správné cestě vzkřísit nový výrobek.

Třeba konferenční stolek vyplněný přečtenými časopisy, které ještě nechcete vyhodit.
..............................................................................................................................................................

Hej! A kdyby jste si náhodou všimli u své kolegyně/ kolegy, u dětí , že jsou v něčem dobří, tak jim to řekněte, jo?

                                                                             
                                                                               

2 komentáře:

Jana Burianová řekl(a)...

Hezké tipy - když recykluju já, je to kus natřený barvou, když recyklujete vy, je to designový kousek:), přeju radostné tvoření

Simsalabim řekl(a)...

zrovna zitra vyrazim na lov. cil je najit neco, co by mohlo byt detskou satni skrini. jsem strasne zvedava, jestli neco, a co, najdu. ted mi doslo, ze nejvetsi bazar (a zadarmo ,)) ma v nerekonstruovanych bytech na firme muj tata, takze asi zacnu u nej ,))) akorat jsem zvedava, kde to pak v te zime a desti natreme.
snazim se videt, kdyz je nekdo v necem dobry, ale spousta veci mi dochazi az pozdeji.. i kdyz, asi je to lepsi takhle, nez vubec. diky za moudra slova!