neděle 18. listopadu 2012

A je to tady

 S blížícím se novým rokem pokukuju po novém diáři . Látkou potažené pevné desky, ach. A ještě jedno ach, protože bych tak ráda taky otevřela obchod v Praze, ale vím, že by mě nájem totálně zlikvidoval.

Díky Dušanovi za odkaz.
 Chilli design nově otevřel prodejnu dohromady s My Deer Deer. (redesign starých sovětských foťáků)
a Polaroid Love

(Polaroid Love e-shop je internetový obchod s technikou a příslušenstvím nejen k instantní fotografii. V naší nabídce naleznete jak nové, tak použité zboží z oblasti fotoaparátů, filmů, foto příslušenství a mnoho dalšího. Doufáme, že budete s naší nabídkou spokojeni! Podívejte se na náš blog, www.polaroidlove.blogspot.com.)


                                                               (postava taky dobrá:-)

8 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Soňo! Ty nepoužíváš Moleskin? Jak bez něj můžeš žít?

Soňa Malinová řekl(a)...

Používám, ale nelpím na něm. Když ho najdu pod stromečkem, tak se zlobit nebudu:-)

hanele řekl(a)...

polagraph je krásný obchod!

Anonymní řekl(a)...

A jestli věříš na Ježíška, tak Ti teď pomačkám všechny tvoje představy, ale co kdybych ho zastoupil, pro tentokrát, nezlobila by jsi na mě za to?

Unknown řekl(a)...

Polagraph je perfektní místo, účastnili se jako checkpoint mého alleycatu. Já jsem nedávno dostal diář od švédské papírny Arctic Paper a je nádherný. Každý měsíc je věnovaný jinému světovému jazyku, který je z typografického hlediska zajímavý. Důstojný nástupce po diáři Lavmi. Jen Švédi dají hodně na kvalitu a gramáž, takže se trochu pronese :)

Soňa Malinová řekl(a)...

My jsme hrozní snobi,že?:-) Moleskin, Chilli design a Švédi. Jenže on ten Moleskin má vážně něco do sebe. Ve předu celoroční kalendář (který mi v chilli chybí) , je lehký s pevnou vazbou, gumičkou, na cestování ideální.Nějak se nemůžu rozloučit s tím starým, tak si do něj kreslím, i když má linky.

karolina řekl(a)...

Dobrý den Soňo,
už asi půl roku pravidelně čtu Váš blog, mám ráda jak díáte na věci kolem. Dnes mne opravdu překvapil, a velmi potěšil příspěvěk o našem novém pražském obchůdku a o diáři !
Díky,
Karolína Paragraph ( Chilli Design)

Unknown řekl(a)...

cheap nike shoes
longchamp
valentino
nfl jerseys
louis vuitton outlet
ugg australia
longchamp outlet
birkenstock sandals
burberry outlet
air jordan retro
2061105caiyan