úterý 20. listopadu 2012

Je třeba...

...si v určitém momentu přiznat, že na to prostě mozkové závity nemám.
Včera jsem se hodinu trápila s připojením bezdrátové tiskárny. Hned na začátku jsem se musela zasmát instrukci,,Vložte CD do počítače" . Můj Mac mini je malá krabička bez vstupu na CD.
Projela jsem na HP stránkách instruktážní videa, v předvolbách systému vyměnila starou tiskárnu za novou, stáhla ovladač....
Po stažení se mi objevila tato ikona.

Člověk by si myslel, že má stažené jen nějaké dokumenty, ale omyl.  Žlutá ikona krabice vlevo nahoře je funkční, což by mě ani ve snu nenapadlo. Nesnáším hádanky u věcí, kde bych očekávala spíše přístup k blondýnce.
 Nicméně, i kdyby mi to nakrásně seplo, došla bych tak do poloviny cesty k zprovoznění tiskárny.
Díky Kubovi za záchranu.

Jedna z nejlevnějších leaserových tiskáren a umí tisknout věci, co pošlu z telefonu. Bezva.



3 komentáře:

Janka řekl(a)...

Obdiv!:-) Už rok mám "novej" ntb a ještě jsem se neodvážila nainstalovat do něj připojení k naší tiskárně. Zatím používám flashku a tisknu to z pevného PC, tisknu jen málo a občas, ale nejde to tak dělat do nekonečně. Podobná situace mě taky brzo čeká:(

Soňa Malinová řekl(a)...

Pokud máte instalační CD , šup tam s ním. Všichni máme potřebu se držet zaběhaných mechanismů, protože něco nového nám zabere čas , trochu se bojíme neúspěchu nebo ztrapnění.

Janka řekl(a)...

Přesně! Pořád to jen odsouvám a doufám, že nikdy nepřijde chvíle, že to opravdu bude potřeba:) Každopádně za chvilku mě to čeká s úplně jinou tiskárnou, kde můj laptop bude vedený jako hlavní - naštěstí mám ProBook a ten s CD umí :)