úterý 20. listopadu 2012

Naháči a Alieny






Samé hezké mejly. 
- stejní architekti , ale jiná prodejna....poslali kupu fotek.
- náš projekt se klientce líbil
- milý mejl od čtenářky blogu Martiny.

Dnes mi došlo, že jsem nebyla 5 dní venku. (práce doma má svá pozitiva i negativa).Ve dvě jsem se sbalila a šla se projít do parku. Jsem magnet na všechny psy křížené s koňmi. Možná si myslí, že mě můžou slupnout jako malinu.
Nakonec jsem ještě skočila do Moudré kozy , v sekáči utratila dvě stovky za džíny a košili a s dobrým pocitem se vrátila domů. Jsem žena marnivá. Z kusu hezkého hadru jsem schopná se radovat až do večera. Všichni muži doma konstatovali, že fakt dobrý.

Před chvíli mi M. řekl, že zítra odjíždí na pánskou jízdu. (poslední dny většinou má nějakou večerní poradu nebo pastorační schůzku)
Až zase budu mít výčitky svědomí, že se mu dostatečně nevěnuju, připomenu si dnešní den:-)











4 komentáře:

Simsalabim řekl(a)...

krasny odstin tech dzinu, a uzasna fotka z parku! ja dneska k veceru navstivila vas globus :)) asi te pobavi, ze jsem si v prve rade vzpomnela na tebe, a sla hned do restaurace a teda! mam pocit, ze to mate o level az dva lepsi nez v porube .) mam to casove stejne daleko, mozna i bliz, a min nervu, takze asi zavitam castejc :) kozi obchudek vypada sympaticky, je fajn, ze jsou tyhle prodejny uz i mimo prahu :)

Soňa Malinová řekl(a)...

Trochu se bojím, že obchůdek dlouho nevydrží.
Globus a jejich lasagne, super!

M.A.R.K.I řekl(a)...

Soni, moc hezky jste si "udělala radost", ta košile vypadá nádherně, miluju tyhle barvičky,.... chlapi to nechápou, ...... já když si něco koupím, hned doma si to zkouším podruhé a druhý den v tom musím hned vyrazit, manžel, ten to vrazí do skříně a obleče si to klidně až za měsíc:-):-):-)........ Můžu se zeptat, kde je ten "kozí krámek", podle výlohy a tvaru okna tipuju, že někde v Havířově na Hlavní třídě nebo se pletu? Do Havířova to nemám daleko, tak bych se tam určitě mrkla, děkuju ........Marki

Soňa Malinová řekl(a)...

Je to na nábřeží. Hned vedle je i nová cukrárna.