neděle 25. listopadu 2012

Eko kadeřnice





Existují dva typy lidí, co mají rádi ekologický a tak trochu alternativní způsob života.  Jedni to berou jako přirozený vývoj jejich osobnosti a nemají potřebu  se tím chlubit.
Ti druzí (naštěstí menšina) jsou tak trochu eko snobi. I když to nevyslovují nahlas, myslí si, že oni vedou život lepší. Zakládají si na tom, stejně jako jiní na majetku.

Moje kamarádka/kadeřnice Markéta nepatří ani do jedné skupiny. Pochybuju, že třídí odpad, klidně si dá hamburger v Mc Donaldu a slovo alternativa by s největší pravděpodobností hledala ve slovníku.
Ale víte proč vede život krásný? Protože miluje lidi. V druhých vidí víc to hezké, než to špatné.
Hodně se směje.

Když si jdu upravit vlasy, vím, že to bude nejméně na 3 hodiny. Dvě kávy a spoustu témat k probrání. Jsem opět více blond, ale tentokrát mám pocit, že mám úplně nové, zdravé vlasy.

Markéta po dvou letech hledání nové kosmetické značky přešla na Davines. Obaly kosmetiky vypadají jako lahvičky z lékárny. Etikety, jako by jste si je vytiskli na domácí tiskárně. Celé je to nenápadné, opak marketingové strategie, jak zaujmout zákazníka.
Značku si nevybrala kvůli lásce k přírodě( i když to by bylo taky hezké), ale kvůli kvalitě.

Poprvé mám  chuť investovat do kosmetiky. V tomto směru jsem totiž hrozný barbar. Jsem schopná si umýt hlavu tělovým šampónem, když zrovna leží na vaně, někdy chodím spát s mokrou hlavu a kondicioner používám, jen když mám pocit, že vypadám jako čarodějnice.

Čtyřicítka klepe na dveře, je na čase začít o sebe dbát.







2 komentáře:

Terka řekl(a)...

já mám kadeřníka doma (muže), ale jak mám dlouhé vlasy, myju jednou týdně, a šampon mi vydrží asi půl roku :-D

pro obaly mám slabost, to se fakt povedlo, ale z toho jejich webu trochu šílím

jak se blížím k30 tak jsem si koupila první krém, v lékárně. Je super, měla jsem to udělat dřív.

Soňa Malinová řekl(a)...

Krémy mě zásobují kamarádky, protože se už na mě nemůžou dívat :-)