úterý 13. března 2012

Pelíšky

http://www.cocici.com/gallery.php
 Pavla Šarounová patří do příběhu - design z lásky ke zvířatům. Když někoho milujete, chcete pro něj to nejlepší. Ať to stojí , co to stojí (teď myslím vynaloženou námahu a ne peníze). Moc dobře vím, kolik úsilí člověk musí vynaložit, aby se nápad  proměnil v profesionálně vytvořený prototyp. A už vůbec není jednoduché pro designéra, uvést výrobek na trh, protože obvykle marketingovými schopnostmi designéři nedisponují.
S Pavlou jsem se seznámila na Designbloku. Přistoupila ke mně a zeptala se, jestli nejsem Malina:-)
Když už píšu o tom seznamování, zdravím paní z Prahy z tramvaje č. 24.

Značka COCICI [kočiči] vznikla především z lásky ke kočkám. Později se oblast našeho zájmu rozšířila o pejsky a nakonec i o jejich majitele. Mohlo by se zdát, že lidé jsou až na posledním místě, ale právě oni ocení netradiční design COCICI škrabadel a pelíšků, kočky a psi pak jejich funkčnost a pohodlí. 

Vývoj modelů je pod přísným dohledem čtyřnohých expertů. Jsou neúplatní, aby se jim škrabadlo nebo pelíšek zalíbil, žádný pamlsek nepomůže. 

Péče o domácí mazlíčky někdy přináší i starosti o jejich zdraví. Proto vespolupráci se zvěrolékařem vyvíjíme produkty, které pomáhají předejít některým zdravotním problémům (jako například otlakům kloubů nebo poškození páteře) nebo slouží při rekonvalescenci po operaci. Vznikly tak například ortopedické schůdky nebo matrace z paměťové pěny pro psy. 

Věřím, že COCICI výrobky budou oceněny vzhledem k jejich dlouhé životnosti a funkčnímu designu, díky němuž se i škrabadlo pro kočky může státplnohodnotným prvkem Vašeho interiéru

Vše ruční práce. Vyrobeno v ČR.

Žádné komentáře: