neděle 11. března 2012



Nakonec David změnil téma a vrhl se taky na les. Posed 3D. 
Musím se vždycky hrozně držet, aby jsem do toho nezasahovala. Večer  dodělal křížení na stojnách a žebřík , ale už se mi to nechtělo fotit. Zítra ještě vyfotím papírovou šablonu na posed, kdyby se někomu z Vás chtělo taky vyrábět. 

U Borka přibyl krmelec.
Chybí ještě ptáci zavěšení na stromech a jelen.

Zítra škola.
Chjo.



10 komentářů:

Amelie řekl(a)...

to je úúžasnýýýý.

zd řekl(a)...

Paráda! Připomnělo mi to včerejší cestu z Krkonoš, kdy jsme jeli kolem prodejny posedů! Měli na výběr z pěti typů. Fakt zážitek :-)

Soňa Malinová řekl(a)...

http://www.designbuy.cz/designeri-a-znacky/42_posedli.htm
To by se Vám mohlo líbit.

zd řekl(a)...

Jo, to je dobrý. S jedním z Posedlých jsme se bavili na Designbloku 2010 v jejich expozici s posedem, kde právě představovali tu knížku. Vyprávěl o tom s velkým nadšením. Letos jsem jim dal hlas na výstavě nominací na Cenu Czech Grand Design, ale asi jsem byl jedinej :-)

El. řekl(a)...

Soni,
je to bezvadný !
Už aby můj čtyřleťák zvládl práci s vrtačkou ..

Anonymní řekl(a)...

Taky kontinuálně chválím, je to krása, kluci jsou moc šikovní. A hlásím, že náš pětiletej už se taky nakazil a od chvíle, co včera večer sjížděl obrázky pokojíčků od Vás i Joela, nemluví o ničem jiném. ;)

Omlouvám se za zabrání místa, ale to nejde nenapsat a nepodělit se. ;)
Dnes jsem naprosto neuvěřitelným způsobem doslova zakopla o NAŠE VĚCI v Brně. Jedu na Kounicovu, nemůžu najít místo k zaparkování, přejíždím k Veveří, pořád nikde nic. Stáčím to k Obilňáku, v jedné boční uličce někde nad porodnicí konečně jeden volnej flíček, šup tam. Vylízám z auta a do očí mě "praští" naprosto nenápadnej nápis NAŠE VĚCI na nároží protějšího baráku. Tak si říkám, hm, naše věci, to je jako ti lidi z Fleru, co dělaj ty krásný obrazy z textilních aplikací, tašky přes rameno a tak. To je ale zajímavý, že tohle cosi se jmenuje stejně... Ha! Jdu blíž a vidím, že pozadí toho štítu je z novinovýho papíru, hm zajímavý. Jdu ještě blíž a čtu na dveřích: naše věci - bistro (?) a butik!!! Už neváhám, vlezu dovnitř a FAKT ŽE JO! ;))) Jsou to oni! Jsou tam asi týden (možná dva) i s cestou a teprve začínaj s tou kavárničkou v přední části. Zadní část už je v plném nasazení se sekcí oblečení, doplňků, obrazů a spousty drobností... no přecházel mi zrak, byla jsem jak ve snu, krása! ;)
Ptala jsem se jestli jsou to "oni" a jestli se tímto způsobem daj regulérně zastihnout, protože jejich stránky na fleru jsou trošku poloprázdný (byly, když jsem se naposled dívala). A prej jo. Že na stránkách musej zapracovat, ale že je moc těší, že mají tolik příznivců (pochopitelně jsem nemohla nezmínit tento blog a jeho majitelku). Mladá paní i pán byli oba moooc sympatičtí a já už vím, kam budu příště hnát manžela na kafe (a nejen na to)... ;))

Soňa Malinová řekl(a)...

nejdelší komentář za celé 4 roky:-)

Anonymní řekl(a)...

Tak to bychom měli. Jen doufám, že není zároveň ten nejblbější... ;)))

Soňa Malinová řekl(a)...

Neeee. Super.

bymarketka řekl(a)...

To je rozkošný :))