pondělí 5. března 2012

Festival na kolech





Festival na kolech se Student agency

Do konce března proběhne unikátní festival studentských animovaných filmů pod názvem „Festival na kolech se Student agency“. Nabídne několik desítek kvalitních animovaných filmů od začínajících tvůrců čtyř evropských škol animace: Les Gobelins (Francie), Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (Česká republika), The Animation Workshop (Dánsko) a MOME (Maďarsko). Filmy byly postupně nasazovány na všechny autobusové linky. K dnešnímu datu (5.3.2012) jsou na všech linkách.
Festival realizuje hnutí Anomalia s PR agenturou Honza Škraňka,za podpory společnosti STUDENT AGENCY přímo na palubách žlutých autobusů. Cestující mají možnost během jízdy sledovat náhodně zvolené animované filmy a na internetových stránkách hlasovat pro ty nejlepší. 

4 komentáře:

Jana Burianová řekl(a)...

Wow! To se teda těším, musím naplánovat nějaký výlet:)
Dobrý nápad

Soňa Malinová řekl(a)...

Jezdím žlutým vlakem a moc jim fandím.

Jana Burianová řekl(a)...

Pravda je, že už jsem díky Student agency shlédla pár zajímavých filmů, který bych si třeba ani doma nepustila - má to ovšem háček - z K. Varů do Prahy vždycky utnou film kousíček před koncem - někdy to naštve:))
Projektu s animovanými filmy fandím, vím jaká nekonečně trpělivá práce to je a taky se těším, že uvidím něco nového a neotřelého, díky za info

Anonymní řekl(a)...

Už mám odhlasováno :)