neděle 22. ledna 2012

PULPO sbírá ceny

 S  Jakubem jsme se shodli na tom, že hrozně neradi dáváme věci na e-shop. Takže klidně máme některé věci skladem i několik týdnů ( u mě i měsíců) a vlastně nikdo neví, že  něco nového prodáváme. Chybí nám asi ta marketingová dravost či co.(ořezávání fotek a psaní popisků taky není extra zábava)
Tentokrát ale nebylo zbytí a musela jsem pár věcí přidat, protože časopisy neustále poptávají hi-res fotky a otiskují ve velkém výrobky, od kterých jsem výhradní zástupce.

PULPO vede a zaslouží si, aby jsem se zmínila o výhře Best of Best z roku 2011 a winner Interior Innovation Award za sérii nábytku LOLL.  Teď mě napadá, že jsem měla vlastně velké štěstí, když jsem s PULPEM vyjednávala výhradní zastoupení v době jejich začátků.
 Moc chválím i za ilustrační fotografie. I v tomto je patrný posun.U prvních fotek jsem váhala, jestli si to nenafotit znova.
Stolky LOLL v různých velikostech se mi líbí moc.Všimněte si, že je to ve skutečnosti kruh, do jehož obvodu jsou vyraženy řezy, které se nakonec natáhnou.Více zde.




 Odkládací stolek TRIO má taky něco do sebe. Obzvláště, pokud máte rádi věci roztříděné do několika úrovní. Noviny, časopisy, knihy. U stolku TRIO RED je třeba sladit lak na nehtech a  pak můžete odkládat na stolek i své ladné nohy.  http://www.malinadesign.com/katalog-detail.php?p=251



Btw: můj malý ufoun dostane velkého bratra iMac. Musela jsem mu vysvětlit, že na jeho pozici se nic nebude měnit a že to bude stále on, kterého budu brát všude sebou, kdežto velký bratr bude sedět doma.

9 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

oba jsou úplně super, fakt parádní! škoda, zrovna jsme za nějaké peníze navíc koupili stůl psací (nutnost).. ale s vaší skladovací filozofií budou určitě zásoby ještě nějakou chvíli, haha..
hezkou neděli.

Soňa Malinová řekl(a)...

marketingová strategie - až když mě někdo začne uhánět, tak se teprve rozhoupu:-)
IVA studuje co?(bezva úprava diáře na blogu)

Kuba řekl(a)...

s nákupem macu bych možná 2-3 týdny počkal, mají představovat novinky, možná půjdou ceny dolů

Anonymní řekl(a)...

OK, až našetříme, začneme uhánět=D
studuju audiovizuální tvorbu v Opavě - do prváku se mnou "chodil" Radim Kačmarský, ale nechal toho. teď se mu musím pokaždé smát, když ho vidím v Bydlení..
děkuju, občas mě políbí múza, hih.

janavalachovicova řekl(a)...

prrvni sediva fotka bezkonkurencne vede :) coz me ani neprekvapuje. gratuluju k rozsireni rodiny predmetu s jablkem :) moje prvni iNeco bude air kvuli cestovani. uz v tom mam jasno, ale nejdriv jeste zrcadlovku, air az pak :)

Soňa Malinová řekl(a)...

3tydny čekat je na mašli.nevím dne ani hodiny, kdy uz se nerozbehne

Kuba řekl(a)...

co od apple kupovat a co ne, podle toho, co se bude asi nejspíše inovovat:
http://buyersguide.macrumors.com/

Soňa Malinová řekl(a)...

to je skvělý odkaz.vzhledem k tomu, že jsem už totálně propadla applu, se to bude hodit.

la bum řekl(a)...

to Trio má něco do sebe,
červené Trio s nohami a botami, hmm...