neděle 22. ledna 2012

Neděle v obrazech

 Poslední přípravy na natáčení.
 S některými přípravami jsem začala až dnes. Jako například vizualizace. V poledne jsem Janě nakreslila na pidi účtenku Radegastu půdorys a jak vlastně pokoj bude vypadat + naposílané fotky.... před hodinou už mi Jana poslala úplně hotovou vizualizaci. Je blesk. Nic nemusím dvakrát vysvětlovat.
Ještě vybrat vhodné písmo na zeď a basta.


8 komentářů:

Soňa Malinová řekl(a)...

Koukám, že mám jedno oko modré a druhé zelené a trochu šejdrem....s věkem se člověk celý vykřivuje:-)

Simsalabim řekl(a)...

neprejde! maximalne na chvili zmizi, aby jsi zas vykouzlila :) dneska jsem byla donucena pouzivat taky iphone. hned jsem si na tebe vzpomnela. jdu dohledat tve tipy, jinak z nej zesedivim. aplikaci led light - na nocni sviceni na mimino - uz mam stazenou jako zaklad .)))

Soňa Malinová řekl(a)...

Led light...no pěkně.
Moc se mi líbí ženský přístup k technickým věcem.

Jana řekl(a)...

Jé, máš oči skoro jako David Bowie. :-)

Terka řekl(a)...

ááá tak to bude banksy style

není nad lidi co hned pochopí jak co člověk myslí, to gratuluji

Soňa Malinová řekl(a)...

bude styl těžká amateřina:-)

Soňa Malinová řekl(a)...

bude styl těžká amateřina:-)

Veronika řekl(a)...

Ahoj Soňo, moc jsem se těšila na dnešní Bydlení. A musím říct, že to je nejhezčí díl. Asi i proto, že máte tak krásnou rodinku, ale bylo tam toho tolik, co mě přimělo říct Jéé :) zaprvé mám 4 bratry a vím, že i ten nejstarší(31) by si takový pokoj užíval, na použití skateboardů jsem se těšila celou tu dobu, co jsem o nich věděla (jak se tu před pár měsíci objevily) a začínám obcházet skateshopy a pochtívat :) čelo postele řešíme asi 2 roky, a to vaše paletové bude doufám letos i u nás...a nakonec rýžové pásky (ty už jsem si 3krát objednávala a vždy váhala s barvami, tak po dnešku mám jasno :) děkuji moc za inspiraci, Veronika