sobota 28. ledna 2012

Origami lampy

lampy na Etsy zde:
                           

                               'dřevěná konstrukce lampy s papírem stínítkem

        Většinou, když už mám pocit, že i kdybych se snažila sebevíc, nemůžu stihnout to, co potřebuju, začnu dělat něco úplně jiného. V půlce týdne jsem po dlouhé době vytáhla origami papíry a snažila se poskládat jeden model. Marně.První, druhý, třetí pokus......papíry vzteky nemačkám. Koukám na ně během dalších pokusů a snažím se vyvarovat chybám předchozím.
Na papírové lampy origami jsem natrefila díky poslednímu vzkazu od        http://mettedifferentia.blogspot.com/ . Když jsem snažila dopátrat, jak může Dán tak hezky psát česky , dostala jsem se na    http://pinterest.com/prahamette/ a odtud na hlavní stranu a   PINTEREST.
A heleme se, krásné lampy a nejen to.


                                Můra origami stínítko růžová
Dnes večer film. Mám nárok, protože jsem dotočila díl.....(vsuvka: ve čtvrtek v noci jsem psala elektrikáři sms, jak se rozpojuje zásuvka. Neměla jsem odvahu zavolat. Přišel mi text:
Je zapotřebí odšroubovat rámeček uprostřed zásuvky, který vidíš na plastovém krytu. Plastový kryt vytáhneš. Zásuvka drží v krabici na dvou šroubkách, po boku povolit a pak vytáhneš vnitřní část zásuvky . Musíš odpojit kabely , hnědý je pod napětím. Nejlépe tedy s vypnutým jističem dole v rozvaděči. Fakt musíš dávat pozor ať tě to nekopne!!!! Nedotýkat se hnědého kabelu a nezkratovat modrý se žlutým).V jednu ráno jsem usla. Živá.
V noci se mi zdálo, že jsem lyžovala, ale jen na botách. Všude kolem byly obrovské hladké sněhové duny a boty klouzaly tak dobře. V tu chvíli mě napadalo, že by mi  to možná šlo  i na tom snowboardu.A hned jsem jela na snowboardu. Po chvíli už jsem jela po rovině ( ve snu je všechno možné ). Jednou za čas se na planině objevil dům s předním a zadním vchodem. Když chtěl člověk pokračovat dál, musel domem projít. V každém domě jsem se vždycky potkala s někým jiným. Taky s mým zubařem:-)
Byl to hrozně hezký sen. Spousta světla a klid.)


Zítra jedeme na lyže, což v překladu znamená, že budu jezdit s Borečkem na vleku a budeme pilovat sjezd.
Po dvou letech na lyžích. Chci slunce a žádné ledové plotny.!!!








                      Můra origami stínítko růžová

              Přišpendlený obrázek
                             

http://www.idee-online.com/shopbrand/123/O/

6 komentářů:

Simsalabim řekl(a)...

super post. skvely sen, kurz na elektrikarku, nadherne lapmy a jeste to lyzovani do realu! och! verim, ze pocasi bude stale krasne, hlavne bez urazu!!

monča řekl(a)...

Po náročném týdnu zasloužená dovolená, hezky si ji užij a hlavně se nám vrať celá!

Soňa Malinová řekl(a)...

zatím jen lyžování na odpoledne.dovolená až za týden.

hanele řekl(a)...

óóó lampy jsou báječné a sen taky! užijte si to dnes, včera bylo na horách nádherně, málem mi to slunce vypálilo díru do hlavy, ale dýchat se dalo úžasně!

Soňa Malinová řekl(a)...

ficime hned po bohosluzbach.jen to slunce neni:-(

Unknown řekl(a)...

cheap nfl jerseys wholesale
gucci outlet
san antonio spurs
snow boots for women
polo ralph lauren
boston celtics
coach outlet online
toms shoes
adidas nmd r1
cheap oakley sunglasses