úterý 31. ledna 2012

Obálka Praha

V listopadu jsme s mužem zajeli do naší oblíbené kavárny v Polsku. Na stole ležely moc hezké zalepené, naducané obálky.Ve stejný čas ten samý projekt,, OBÁLKA PRAHA" (ale taky existuje WARSAWA, LONDÝN... dosaďte si hlavní města) se rozjel jak jinak, než v Praze.
Zjistila jsem, že někteří z Vás jsou hrozně líní někam překlikávat , což je hrozná škoda, protože se nedozvíte podrobnosti, ale na druhou stranu možná stačí vědět, že něco existuje, a až se to bude hodit, najdete si to sami.Vy aktivnější si můžete prosurfovat jejich web.
Každý měsíc do obálek je vloženo několik pozvánek na kulturní akce. Obálka je zpracována pokaždé jiným grafikem a měla by natolik zaujmout, že po ní sáhnete.
Novinkou je, že kromě distribučních míst  si můžete nechávat posílat OBÁLKU domů. Kdo má rád překvapení, knihy, filmy, může si objednat OBÁLKU DE LUXE a doufat, že Vám tam vloží to, co se Vám bude líbit.

Mě se to líbííííí.

Tento příspěvek jsem zařadila do sekce ,,Tip na dárek", protože tohle pro Pražáka dárek hezký je. Ne každý si ho ale zaslouží. Vybírejte srdcem a myslí.



http://www.obalkapraha.cz/o-nas/

OBÁLKA Domů
Zasílat budeme  standardní OBÁLKU, s jakou se můžete setkat na našich pražských distribučních místech. Obsahuje pozvánky na vybrané akce (vernisáže, koncerty, divadelní představení, filmové premiéry), programy partnerských kulturních institucí, drobné dárky a plakát B3, zpracovaný pokaždé jiným výtvarným umělcem.


OBÁLKA DE LUXE Domů
Vedle materiálů obsažených ve standardní OBÁLCE bude OBÁLKA de luxe obsahovat vždy něco navíc. Naleznete zde především 2 vstupenky na kulturní akci, konanou v daném měsíci. Dalším lákadlem, které Vás v této specielní edici čeká, je originální umělecké dílo (film, kniha, fotografie…). Pokusíme se Vás potěšit i dalšími drobnými dárky. Každá OBÁLKA de luxe bude originál se zcela unikátním obsahem. Zacílena je proto na lidi hravé a dobrodružné povahy, kteří se nechají rádi něčím překvapit.




17 komentářů:

monča řekl(a)...

Jůůůůůůůůůůůů :o)

Soňa Malinová řekl(a)...

chich:-)))))))

Maaristaan řekl(a)...

Člověka až mrzí, že pochází z malého města ... moc povedený nápad!
Dobrá idea s deLuxe obálkou. Když už tam ty dva lístky budou, to by bylo, aby člověk někam nešel.
A dostane se někam, kam by ho nenapadlo jinak jít.
Poznávání nového ... moc dobré!

Oringle řekl(a)...

Jéé! Chci ostravskou verzi!:-)

Soňa Malinová řekl(a)...

Já myslím,ze něco takového bych mohla s pár lidmi dat do kupy i pro Ostravu.To bylo to první,co mě napadlo,kdyz jsem obálku videla.

Soňa Malinová řekl(a)...

Pro Maari:Ideální je bydlet v takovem vidlakově jako je Havířov a jednou za čas vyrazit do Prahy:-)

Anonymní řekl(a)...

Tak to je skvělý. Sestra již prakticky bydlí v Praze, zanedlouho má narozeniny, tak se sourozenci pouvažujem :-) Přemýšlím, kdo by měl konktakty, aby to rozjel i u nás v Olomouci. Terka

Soňa Malinová řekl(a)...

Je docela mozné,že pro tenhle projekt člověk musi mít licenci,stejně tak jako na Pecha Kucha Night.Zjistim.Zavolám a dám vědět.

Alizia řekl(a)...

Super nápad, kdybych měla šanci víc chodit ven, určo bych si je objednala.

http://mamou-stylove.blogspot.com/

Soňa Malinová řekl(a)...

Bezva název blogu:-)

hanele řekl(a)...

hehe cílová skupina 15-35 let :) já ještě můžu, ale co s tebou? ;) na ceník jsem zvědavá...

Soňa Malinová řekl(a)...

Myslím,že cena je moc dobrá.180,- za DE LUXE a jsou v tom dvě vstupenky + nějaký dárek navíc.
Klasická obálka s pozvánkami je za 40,- kč.

Differentia řekl(a)...

Super nápad! Já chci taky!!

janavalachovicova řekl(a)...

obalky jsou super! hned bych si objednala vsechny edice (a nejakou super de lux ultra special i s letenkou, staci economy :) )

Soňa Malinová řekl(a)...

Chi,možná místo vstupenky tu letenku přibalí:-)

Kač řekl(a)...

Už ji mám taky doma, DÍKY za tip!

Unknown řekl(a)...

som si myslel ze to bude plne priamo vstupeniek a ocakaval cenu ze ajeje. a nakoniec takto lacno.

nechces pre tu ostravu urobit nieco ine? napriklad zeby si ludia kupili stieracie zreby a po zoskrabani by uvideli pozvanku na nejaku akciu, na paradnom papiery a v supergrafickej uprave samozrejme :)