úterý 10. ledna 2012

Drž si svého miláčka


(moji miláčci)

V dnešní době si daleko rychleji  vytváříme pevný vtah k věcem i k lidem, i když jejich příběh je jen virtuální. Keep  Cup  mám teprve pár dní a už je nemyslitelné  uvařit si kávu do něčeho jiného. Keep Cup má taky hezký příběh. Bratr se sestrou otevřeli kavárnu v Austrálii . Od začátku jim vadilo množství plastu vyhozených díky kávě sebou. Rozhodli se navrhnout designovou řadu kelímků, které si každý nosí sebou.(některé se vejdou i do presovaru ) Když se dostanete až do nákupního košíku, uvidíte, že máte možnost vybrat si barvu jednotlivých částí hrnku. A tím se stane pro Vás hrnek ještě víc osobní. Toužíme po osobních věcech, lneme k neživému a ztráta našeho miláčka je nedozírná:-)
KeepCup má samozřejmě pozitivní vliv na ekologii . A to my máme rádi. 
Mít něco osobního, ekologického a podporujícího charitu.
V poslední době jsem zaznamenala zajímavý marketingový prvek. Lidé si své miláčky fotí na různých místech, jsou spojení v komunitách vlastníků stejného produktu a sdílejí své dojmy na stránkách výrobce. Takže můžete vidět Keep Cap u šikmé věže v Pise nebo Klean Kanteen v Praze s výhledem na Hradčany....Mešuge...( o Klean Kannteen ještě později)

Miláčka KC si můžete koupit v kavárně v Cooltouru v Ostravě. Odměnou Vám bude  to, že při každé koupi další kávy,  budete mít kávu levnější. 


 
Tak. A jsme u zmiňovaného Klean Kanteen /KK/ (zní to jako čistá kantýna :-) Tady zjihnou muži. Protože u mužů, když vidí kov na bandasce nebo na noži, se probudí   dávno ukrytá touha po dobrodružství. Dělám si trochu legraci.
Jsou vážně hezké a jsem si jistá, že i u nás by se KK dobře zabydlil.


                                     Pro muže    http://www.kleankanteen.com/index.php





Čím dál častěji  mi lidé do objednávek píšou vzkazy. Vtipné. Baví mě to. V humoru vedou muži. Ženy v laskavosti. Čím to, že humor mužům je více vlastní ? Možná tím, že se jen více snaží.
Vzpomněla jsme si na jednu z posledních hlášek Ady z Módního pekla: ,,..pokud tě  tohle napadlo, dej si hned jednu facku..." Kam ona na ty hlášky chodí? 




26 komentářů:

Andrea Tachezy řekl(a)...

Soňo, co mi to děláš!!! Místo abych pracovala a hasila hořící termín, vybírám si barvu hrnku....

Soňa Malinová řekl(a)...

Místo abych navrhovala interiéry, tak píšu na blog:-))To je ještě horší!!

Andrea Tachezy řekl(a)...

no tak o tom ani nemluvím. a ještě řeším dilemi, jestli si ho objednat, nebo koupit na výlete v Ostravě. Ale to asi nestihnu.

Soňa Malinová řekl(a)...

stihnem...

Anonymní řekl(a)...

Pane doktore,má závislost na sýru Leerdammer byla vyléčena,ale co mám dělat s tzv.Malinaposedlostí?Vše,co mi moje Malina doporučí,si koupím nebo po tom toužím,přečtu a poslechnu.Je to normální?
Psycholog:Zavřete oči......lehněte si na podušku...jéé,Malina polštář!
Tvoje obdivovatelka,pacientka Slávka...jdu si skládat hrnek na kafe:-)

janavalachovicova řekl(a)...

no tak ja si nejdriv myslela, ze se mi vyrazne vic libi ta lahev. ale ted uz to skoro vypada, ze za A me mrzi, ze nejsem ve vlasti a nemuzu jet s and a za be ze uz mam poskladanejch asi osN hrnkuch a premyslim o kterem budu andree tak mohutne vykladat az si ho objednam. to je teda vec ty blogy pani :). ps. ja mela na dnesni vecer zavazek na nekolik dluznych emilu, cetbu a spanek po tom vsem hotovem, nejpozdeji ve 22 hod.

Soňa Malinová řekl(a)...

Jani.Prijed taky!Mame velký dum a Bila liška by měla být komplet.

Soňa Malinová řekl(a)...

To Slavka:Tak to je na čase,aby jsem nasadila odvykací kůru a chvíli nepsala:-)

hanele řekl(a)...

z hliníku je kafe hnusné a ty jako keramička bys ty plasty měla mít za méně eko :) jsem si pěkně vysvětlila, proč DNESKA už nic nekupovat!

monča řekl(a)...

No ještěže si nemůžu vybrat a ještěže je Ostrava pro mě daleko, leda že bych klienta přesvědčila, že mu zakoupím ty dvě slíbené židle výměnou za zakoupení hrnečku(ů) :o)) Nemá nějakou funkční chybu? Třeba těsní dobře i hlavou dolů?

Soňa Malinová řekl(a)...

Aha.To jsem nezkoušela.Zitra otestuju. MTest:-)

monča řekl(a)...

Děkujuuuu!
Doma bych z něj asi nepila, ale na cesty bych ho využila a to pak jsou vysoké nároky nejen na krásu...

janavalachovicova řekl(a)...

Soni Diky za pozvani, az budu nekdy zase na delsi dobu v cr tak rada. Ale ted to mam do Ostravy asi tak 1500 km a to se uplne v prostred tydne na otocku neda a tryskace sluzebni nam (samozrejme jenom kvuli ekologicke stope) jeste nedavali. And bude dustojny reprezentat White Fox, sem si jista.

Hanele - kafe z plechu mam rada, desne se mi libi ty ctyri pintovy kalisky ... to by byl piknik!

Mirjanka řekl(a)...

Tak jsem si nakombinovala asi deset variant cupíků, teď nevím, který vybrat :)) Nevíte o nějaké možnosti koupě v Praze? Do Ostravy to mám z severu Čech z ruky...

yasnnna řekl(a)...

ježkovyvoči, ty jsou krásný, ještě že jsem taky daleko, jinak by tradiční domácí diskuze na téma, jestli máme hrnků moc, dost, akorát nebo málo byla nevyhnutelná:))) ale je jasný, že jich máme zoufale málo:)))

hanele řekl(a)...

jana: to je zajímavé, já jsem si kávu lila do cestovního hrnku/hliník nerez apod. a zdálo se mi, že tam dochází k nějaké chemické reakci, která vytahuje z kafete kyselost

Anonymní řekl(a)...

Oj, rozjela jsem velkou kampan v Brne, aby si Keep cup poridili mi kavarensti kamaradi! Muzu se zeptat kolik Keepcup v Ostrave stoji, pro predstavu?
Diky, zdravi Romana z Brna

Soňa Malinová řekl(a)...

Ahojky Romano.
Pošlu ti telefon na Cooltour a můžeš se na všechno poptat.

Anonymní řekl(a)...

kde se dá den hrneček koupit v čr?

Anonymní řekl(a)...

KeepCup v predaji na Slovensku - zasielajú aj ČR!

http://www.mabets.sk/?ekopohare-keepcup,268

Libor Matúš řekl(a)...

http://keepcup.blog.cz/

Libor Matúš řekl(a)...

Můžete začít objednávat pro Českou Republiku

http://keepcup.blog.cz/

Libor Matúš řekl(a)...

http://keepcup.blog.cz/

Anonymní řekl(a)...

Já si keep cup objednala na http://www.freshlabels.cz/vse/kluci/designove-darky/
Dneska mi přišel a už se těším až si v něm v pondělí ponesu cappuccino do práce :) L*

Zuza řekl(a)...

Dobry den,
pres Cooltour Ova jsem nasla objednavaci email na KeepCup na Vase jmeno,nicmene kolega,na ktereho mi prisel autom.kontakt nereaguje,musim pockat na Vas navrat?Chtela jsem dat hrnicek priteli k narozeninam,ma je pristi tyden.) Dekuji za odpoved.
Hrnicky mi hned ucarovaly!!

YogaGuru.cz řekl(a)...

Dobrý den, ahoj!

Úplnou náhodou jsme se progooglovali až sem k vám :) Lahve Klean Kanteen se nám totiž taky moc líbí a to dokonce tak, že jsme se rozhodli, že je zkrátka sem k nám, do ČR, nějak dostaneme :) No a právě v těchto dnech spouštíme nový e-shop, ve kterém nabízíme takřka celý sortiment Klean Kanteen.

A všichni jste srdečně vítáni, těšíme se na Vás!

www.yogaguru.cz