čtvrtek 5. ledna 2012

Doma

                                                                      (hlavní nádraží)
...odjížděla jsem trochu nachlazená, vrátila jsem se s teplotou..
když jste v cizím městě, sami a není vám dobře, není to nic moc zábava

regiojet a první ochutnávka sushi
 proč to lidí jí? není to vůbec dobré


večer příprava se scénáristkou na další díl Bydlení
budou to horečné myšlenky:-)

16 komentářů:

Já-Jirka řekl(a)...

Nepřemýšlela jsi (doufám, že můžu tykat, přijde mi to na internetu tak nějak normální) nad používáním twitteru?
Myslím, že by to na takové "mini poznámky" ze života, občasné fotky atd. bylo ideální.

Já třeba facebook a sociální sítě moc nemusím, ale twitter jsem si oblíbil. Je to taková mikroblogovací služba a člověk se tam při sledování správných lidí i něco někdy dozví zajímavého.

A takový iphone je na to úplně jako dělaný. Používám jej taky hlavně přes telefon (bohužel ne iphone) a s dobrou aplikací je to super. Občas si něco utweetnout nebo tweetnout fotku atd.

Neber to jako reklamu, jen takový tip. I když nevím, jak je twitter mezi designéry oblíbený, ale mezi webdesignery se to hodně používá a je to super.

Unknown řekl(a)...

...sushi doporučuji pouze s Japonci, člověk to potom lépe chápe a taky to jinak chutná.) Evropské sushi není sushi.))) Přeji úspěšný rok 2012. Zdraví Petr

Soňa Malinová řekl(a)...

Jj. Je spousta skvělých věcí a twitter patří mezi ně,ale já se musím krotit.Už jsem si řekla,že ani FB a instagram nebudu sledovat(jen zřídka) a už vůbec do toho nechci dávat svůj čas.Ono se to nezdá,ale blog mi zabere dost času a pak někdy musím pracovat, rodina, nevirtuální čas s přáteli..Ale chci si zřídit na FLICKRU profil.(tykání mi nevadí.)

Soňa Malinová řekl(a)...

Zdravím Petra a jeho krásné porcelánové hrnky!! Ty tady taky chodíš?:-)A seženeš mi nějaké Japonce? :-)

Hana Carlton řekl(a)...

:) s tim sushi je to, jak tady rikaji, "acquired taste", ryby musi byt opravdu cerstve, zato pak je to parada ...

jinak preji opozdene hodne zdravi v novem roce a spoustu dobrych napadu

h.

Soňa Malinová řekl(a)...

Už nemám odvahu to znova zkusit:-)

jitka řekl(a)...

No ono sushi v regiojetu je hnusné, předem připravené a dlouho zabalené v plastu - to je špatnost a jen taková hra na "jako" sushi. V dobré restauraci maximální lahodnost, čerstvost z toto musí stříkat!:)

Soňa Malinová řekl(a)...

Když já miluju steaky:-) Ale možná sushi ještě dám znovu šanci.

Kuba řekl(a)...

já jsem si poslední rok na flickru placený účet neprodloužil, mám pocit že se (potom co jej koupil yahoo) už moc nevyvíjí, není extra rychlý a chtějí dost peněz (pokud se plně nevyužívá jeho možností zbytečně vyhozených)… úspěšně ho imo dohání alba na facebooku, tumblr…

ad sushi - dostal jsem pokázku do koishi.cz a už se nemůžu dočkat!

Soňa Malinová řekl(a)...

Kubo, tak to pak probereme,jo?

monča řekl(a)...

Ne twitter neee, nic proti němu, to vůbec, ale mám to úplně stejně - nechala sem se přemluvit na FB a zpočátku na něm dost ulítla, pak jsem zbrzdila a chodím tam tak 1x za 2 měsíce, když mi vyloženě někdo napíše nebo tak něco. A nerada bych, aby mi od Tebe unikaly byť mini poznámky, jsou moc příjemné.
Měla jsem možnost ochutnat asi opravdu dobré sushi, ale odvahu jsem měla jen na okurkové a jako dobrý, sníst se to dalo, ale když byh měla na výběr sushi nebo Ambiente, tak je moje volba jasná (mňam, cpu se u toho žemlovkou :o))
Bydlení zase dál pokračuje? Myslela jsem, že si psala, že končí... Tak to je dobrá zpráva, moc se těším a držím tlap. A foukám na dálku, aby se teplota snížila.

Soňa Malinová řekl(a)...

Bydlení dostalo dokonce lepší vysílací čas.Nedele odpoledne,bude mit novou znělku a grafiku od 15.1.

monča řekl(a)...

Tak to je prima. Lepší čas...no ještě že existuje archiv, tedy pro mne :o)

janavalachovicova řekl(a)...

Zdravim v novem roce Sono! Za prve se brzo uzdrav, ja uz jsem po mesici snad ok, ale uplne dobre se necitim. Sushi - jaka velka skoda, zes to poprve okusila ve verzi prefabrikatu. Sushi miluju, ale jednou jsem si ho dala v letadle a asi mesic jsem se nemohla podivat. Pak se to zase spravilo. Kdyz je cerstve je to vazne super! Nekdy v Praze zajdem. Gratuluju k lepsimu casu Bydleni a uz se tesim na And se s-lepickama, vcera mi to psala. Diky moc a jeste jednou pekny rok. Jo a Kunderu ctu zrovna ted taky, taky jsem si ho nechavala na "az budu velka" :)

Soňa Malinová řekl(a)...

Taky se těším na slepicky a ze And bude mít aspon důvod přijet k nám na navstevu.Legracni je,ze jsem ji to nestihla předem říct,takže asi byla v šoku:-)add kundera:co čteš?

Kač řekl(a)...

sushi je mňam! ale doporučovala bych Vám na ně zajít do opravdu dobrého podniku, kde je jistota čerstvosti surovin, vlak asi nebude to pravé ořechové "poprvé" :) hlavně nemít předsudky a nechat si poradit, vysvětlit ...