úterý 3. května 2011

Těžké rozhodování , co napsat

Už dlouho jsem nenapsala Tasemníkovi. Jistě je celý nesvůj a bez mých rad je ztracen. Snad tento týden. S blogem to taky flákám.Mohla bych přetisknout nějaký interiér, ale zdá se mi to ztráta  času.Vždyť vy víte lépe kam kliknout, aby jste viděli hezké interiéry. Dobře.Tedy o někom, kdo ještě není známý, ale díky blogu , třeba bude trochu známější. Dívejte na ni. Nejenom hezky kreslí, ale vyrábí i legrační naušnice - koláčky.Je tak krásná, že většině naušnicím může být modelem. Gabriela Supíková.Grafiky z plovárny se mi moc, moc líbí.
http://www.gabrielasupikova.cz/

http://www.fler.cz/zbozi?ucat=103326
Pak je tady ještě Kateřina Smutná se svými zámotky, jak říká lampám z drátu.Skoro to vypadá jako obraz,ale je to fotka. Košík ze staré bábovky,taky podařený kousek.





Zítra jdu běhat. Brzy slavím narozeniny a cítím se na sto.Posledně mi bratr kladl na srdce, že hlavně nesmí jít o výkon.Ten podávám v práci a běhání musí být bez počítání koleček a sekund.
Běhat mám začít jen tak nenápadně.Pokusím se.
http://behame.cz/63/bezecky-plan-pro-uplne-zacatecniky-9-tydnu/
Běžecký plán vypadá přívětivě. Začíná se 7 minut rychlá chůze.To přeskočím. Nejsem zas takový chcípák.
Zeptejte se mě za týden jestli běhám....a já vám určitě napíšu,že ne. a nebo taky jo.Se uvidí.Chci zpátky svou kondici!!!        

12 komentářů:

Kopretina řekl(a)...

Tak ať se dobře běží:-)

Radka řekl(a)...

S tímhle plánem jsem před 4 týdny začínala (já jela poctivě od začátku 7-1) ale člověk se zlepšuje hrozně rychle :) Jako cíl jsem si dala zářijový běh na 10km v Praze, ale nechávám to spíš jenom jako motivaci, protože se mi mnohem líp běhá v lese za barákem.
Tak hodně zdaru v běhání i ve všem ostatním.

punkveruska řekl(a)...

Soňo,
to je krásy..
A konečně jsem koukala na Bydlení, pracovna se moc povedla.
S běháním držím palce.
Krásný den :-)

Věrka

dasac řekl(a)...

Jů, gabru a smu mám moc ráda! Ať se v běhu daří :)

gabriela řekl(a)...

Zrovna dneska jsem narazila na ty drátované lampy a totálně mě nadchly. Konečně něco, co bych si pověsila do obýváku. I když je fakt, že ta naše žárovka taky nic moc dyzajn, že :-)

Iveta řekl(a)...

Zrovna ty dratovky znam, protoze lustry nejen z dratu dela i moje kamaradka, tak jsem se divala na Fler, jestli se tam da neco podobneho najit.
Ale nenapadlo me, ze bych se na to mohla podivat jako na obraz. Vypada to skvele. Takze diky za jiny pohled.

Soňa řekl(a)...

Pro Radku: Tak běhat jsem nešla.Hrozně mě bolela hlava.Asi z té představy,že jdu běhat.Závidím,že už máš za sebou první fázi ,kdy se člověku zas tak moc nechce.
Gabko: Žárovky visící ze stropu jsou cool.Visí nám v domě takových 5 kousků a chvíli ještě potvá, než najdu to pravé stínítko.
Pro všechny: Holky, vy jste větší maniaci než já.Vy znáte úplně všechno a úplně všechny.O čem vlastně mám psát? :-)))

monča řekl(a)...

Nám ze stropu v nově předělané kuchyni visela nehezká kroucená úsporka tak dlouho, že sem si tam už ani nic moc jiného nedovedla představit. Tak sem koupila v Ikee designovější a výkonější baňku s černým kabelem a z výsledku jsem nadšená. A pak jsem zjistila jak je naše kuchyň in :o)) Kupodivu i manžel byl pro a netrvalo mu ani moc dlouho než to předělal (pouštím se do ledasčeho, ale z elektriky mám respekt). A když nás to omrzí, můžem si stínítko třeba uštrikovat z drátků, vypadají fakt super :o)))
O běhání jsem se pokusila před lety, ve dne jsem se styděla, vyběhla jsem tedy v noci a to jsem se zase bála a po 10 minutách mě málem sežral pes z nezavřené zahrady a tím jsem skončila :o)

punkveruska řekl(a)...

Soňo,
vždycky se najde někdo kdo neví, tápe, nezná... Pro ty píšeš a mnohé to třeba i nakopne k činu ;-)

Věrka

Iveta řekl(a)...

Soňo, v mém případě to byla náhoda, že jsem to znala, ale mně třeba nenapadlo se na to podívat jako na obraz, takže pro mně ten článek měl přínos.
Navíc jsem laik, tak mě vždy potěší, když designer napíše o stránkách, které jsem si někde prohlídla. Pak se cítím trochu lépe, že to možná s mou kreativitou a vkusem nemusí být tak špatně. Vlastně mám radost, že i někomu jinému se líbí to, co mně. :-)
A o čem psát? Sama za sebe mám ráda, když občas dáte něco z bible.

Jana řekl(a)...

Ty drátované lampy by mi úplně unikly - a jsou úžasné! Díky za tento příspěvek (a přeju pohodové rozběhnutí :-))

monča řekl(a)...

Já jsem drátkované lampy taky neznala a to jsem "z oboru", haha :o)) Člověk nemůže znát všechno a i je to dobře. A když jsem poprvé viděla tu fotku, tak po těch malovaných obráscích jsem myslela, že je to další, vážně krásně nafocené a je super ta stěna za tím, nádhera, tím ta lampa získala další rozměr.
Pište a nebojte se vlkanic, mnoho je obohaceno novým a ti co znají získají příjemné utvrzení :o)