pátek 27. května 2011

Kam na lampy

Lampy je moje slabé místo. Surfuju jak divá... a nic.Prostě nic, co by se mi líbilo a mohl by si to koupit normální smrtelník.A to už jsem normálního smrtelníka povýšila do levelu -  lampa od 3 000,-
Jistě - Artemide, fakt krása. Ale vše od 10 tisíc a výš. Mám jen dva klienty , u kterých mám neomezený rozpočet a zbývající část je ráda, když vybaví kvalitním nábytkem . Osvětlení je na stupni důležitosti až na 10 místě. A vlasně s tím i souhlasím.Klidně může ze stropu viset žárovka i dva roky ( my mezi ně taky patříme) a až se došetří, otřepe z nejhoršího, tak se lampa dokoupí.
Po dlouhé době jsem projela Rendl light a našla jsem světlo ve tvaru kulečníkové koule http://www.lightstudio.cz/detail/8-ball/ Cena od 1500,- kč taky  krásné závěsné lampy i stojanové, reflektory i zářivky. Nejméně 15 lamp bych si vybrala z fleku a to jsem čím dál více vybíravější. Možná je to i tím, jak jsou webové stránky vytvořené. Čisté, nic neruší, kvalitní fotografie, že i plstěné lampy odpovídají  skutečnosti. Plstí si u mě šplhli. Kdekoliv   a v jakékoliv podobě plsť miluji. Jen né na mých milovaných svetrech, když je omylem dám do sušičky.

http://www.lightstudio.cz/detail/rd2sqt/