úterý 31. května 2011

Lehkost bytí

Škoda, že nemůžu prohodit dnešní sled událostí. Asi by se mi ulehalo lépe. Ráno jsem vyrazila s J. do prodejny TONu  se přesvědčit, že opravdu MERANO je skvělé k sezení a vypadá krásně. Jednu židli vzorkovou jsme ukořistili rovnou z obchodu, další objednáme. Kdo by si náhodou chtěl objednat taky, tak počítejte s 6 týdny.
Potom jsme skoukli prodejnu hodinek, aby jsme zjistili, že příliš mnoho vitrín vede spíše k očumování než nakupování. Tudy cesta nevede.
Po příjezdu v mejlu vzkaz, že všechny vizualizace ,,shořely,, s notebookem a nic není zálohované. Nějak mě to pronásleduje.Nejdřív komplet vymazaný e-shop a teď tohle. Nicméně jsme se s Janičkou shodly, že pokud nejde o život ( a to nešlo) ,tak není třeba se stresovat. ...Data se odpoledne dohledaly. Děti donesly ze školy jedničky. Dárek ke Dni dětí  přijat s jásotem. ....A tím by den mohl skončit, ale neskončil. Něco se ještě  vymlelo v práci a pořekadlo,...nejde o život....tentokrát nefunguje .Ani nové boty mi nezvedly náladu. Děti si špatně vyložily, proč brečím a uklidily celý pokojíček . Asi budu brečet častěji.
Chci zpátky svou lehkost bytí .
http://www.marthi.cz/ Moc krásné látky, těžké i lehké, saténové, bavlněné, vzorované, zámecké i režné.

7 komentářů:

punkveruska řekl(a)...

Soni,
nebreč, vše zlé je k něčemu dobré. Dny naprd jsou asi k tomu abychom si víc vážili těch kdy je nám fajn ;-)

Věrka

hanele řekl(a)...

Breč, slzy jsou terapeutické a navíc, uklizené pokojíky jsou krásný bonus! Ale nepřežeň to!

monča řekl(a)...

Posílám jedno velké obejmutí. Někdy...když se to...tak se to... Držte se, zase bude líp a hlavně: nejste v tom sama! A to je ze všeho nejdůležitější. Myslím na Vás.
M.

Jana řekl(a)...

Soni, tak ten úklid pokojíčku mě pobavil :) a jak píše hanele, se slzami se vyplaví i stres.
Ty boty jsou nádherné!!!

mrozkulka řekl(a)...

Na moje děti to funguje taky tak :-)
Doufám, že už je líp!

Soňa řekl(a)...

Ráno moudřejší večera a věci vidím s nadhledem.Díky za vzkazy.

Anonymní řekl(a)...

A co Merano... jak se v něm sedí? Měla jsem obavu, že ta hrana tlačí do lopatek.
Jináč mám poslední dny přesně ve stejném duchu a taky už nefunguje zmíněné. Nebyla jsem daleko od hysterického řvaní na svět :(

Majka