pondělí 9. května 2011

Výstava

Přišla mi pozvánka, tak přeposílám.


Vážení,



Dovolujeme si Vás tímto co nejsrdečněji pozvat na první festival art designu ve střední Evropě – Křehký Mikulov, který se v prostorách jihomoravského zámku Mikulov koná v termínu 24. až 26. června.
Projekt pražské galerie Křehký ve spolupráci s Regionálním muzeem Mikulov představuje první organizované setkání českých i zahraničních galeristů, sběratelů, obchodníků se současným uměleckým designem i designových nadšenců. Přímo v komnatách honosného barokního sídla rodu Dietrichsteinů, na standardní prohlídkové trase i mimo ni, nabídne festival sérii výstav současného českého designu i premiérové prezentace nových produktů českých a světových tvůrců.
Česká premiéra výstavy Archiv Zázraků, representující český design na EXPO 2010 v Shangaji. Křehký Stories, příběhy limitovaných edicí projektu Křehký. Souhrnná výstava Daniela Piršče 1340° C ve stínu a Treasure Hunt, aktuální projekt ateliéru K.O.V. Vysoké školy uměleckoprůmyslové v Praze, vedený Evou Eisler. Vedle výstav se pak můžete těšit na brunch v zámecké zahradě, výlet a piknik na Svatém Kopečku, divadelní představení nebo košt vína v Salla Tereně mikulovského Zámku.
Vernisáž výstav a slavnostní zahájení festivalu je v pátek 24. června v 19.00 k tanci zahraje Rosen Trio Plus.
Výstavy zůstanou přístupné i po skončení festivalu, a to do 15. srpna.





3 komentáře:

Renata Caryfukova řekl(a)...

Dobrý den! Díky MB jsem zjistila, že ta šikovná a hezká paní z Bydlení je hra má tento skvělý blog, který mě moc baví. Děkuju za odkaz na tuto akci, nemám to daleko, tak třeba se mi povede se zajet podívat. Mějte se! Renata

Soňa řekl(a)...

Dobrý den Caryfucka!
Hezké malůvky na Vašem blogu.Jen tak dále!

Kickcan & Conkers řekl(a)...

This looks interesting - is there a website?