neděle 12. listopadu 2023

Soňo, pochval se.

 Už jak ten nápis čtu, směju se. Ale  není od věci, si sem tam shrnout, co se za poslední dobu povedlo.

Dotáhla jsem návrh kuchyně pro paní v Návsí . Udělala jsem pět verzí dvířek, abychom došly k té mojí původní první. Tak to prostě někdy je. Je to proces. Za ty roky jsem zjistila, že je někdy lepší něco vymodelovat než vysvětlovat, že takto to hezké nebude. Ne každý si to umí představit a až to vidí ve 3D , vidí to jasně. Paní moc milá. Komunikace svižná. Doufám, že se jí bude v kuchyni hezky vařit.

...

Vypadá to, že  CHKO v Krásné schválí návrh rekonstrukce chalupy. Nejvíce jsem se bála přístavby, ale zbytečně. Předběžné vyjádření:

Dobrý den,
za mě velmi zdařilé. I tu zmíněnou střechu skousneme, jelikož takto
byla i původně (v CHKO požadujeme standartně tmavou antracit, hnědou
atd.)
Pokud budete dělat i úpravy zahrady, prosím rovněž o citlivý přístup -
přírodní formu zpevněných ploch, místní druhy dřevin...

To už je vlastně třetí dům, co dělám v CHKO. 

...

Před týdnem mě oslovila firma ( majitelé Švýcaři), jestli bych nenavrhla kanceláře pro 40 lidí. Respektive neopravila návrh jiné firmy. Vedení s mým návrhem moc spokojené. Tak já taky. 


první ze skic


...

Tak abych tu samochválu trochu vyvážila.

Udělala jsem návrh obývacího pokoje a vůbec jsem se netrefila. To se mi nestalo roky. Vlastně se líbily jen svěšené lampy. Snažím se do každého e-mailu napsat, že se těším na všechny připomínky, podněty, ale došlo mi, že i tak může být pro klienta těžké napsat, že to není to pravé, co si představoval. Rozhodně se necítím uražená nebo smutná. Je to přesně jak jsem psala na začátku. Proces. Společná cesta ke zdárnému výsledku. 


....

Vernisáž byla skvělá. Napíšu příště, až budu mít více  fotek. Ještě teď z toho žiju. A to doslova. Dojedla jsem všechen výborný catering.




2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Jsem pilná včelka,je za Vámi vidět spousta práce 👍přeji pohodové dny a spousty spokojených Marta

Anonymní řekl(a)...

Ach ty překlepy,já ne,ale Vy jste pilná včelka 🍀