sobota 21. října 2023

Poreč

 Odjížděla jsem do Poreče s virozou. ( jediná starost, abych nenakazila D.) Druhý den po příjezdu  10 km kolem pobřeží  na registraci Iron man. Poreč je opravdu nádherná. Pro sportovce krásné běžecké a cyklistické trasy. Pro milovníky kaváren a zevlování u moře taky. Ideálně na podzim. Bez lidí.



depo pro 1210 kol







Iron man silný zážitek. Perfektně zorganizované. Přehledné.  Skvělý servis. Moderátor vtipný. Při startu jsem měla co dělat, abych se nerozbrečela. 

Plavání 1, 9 km. Kolo 90 km. Běh 22 km.

Po roce tréninku jeho první závod.  Z 1210 lidí byl 713. Čas 5:30. Obdivuju. (hned se přihlásil na další závod v Rakousku

.....

Ubytování krásné. Mělo to jen drobné zádrhele. Nedalo se zaparkovat domu ( bydleli jsme v historickém jádru) . Věci jsme nosili na třikrát od parkoviště k domu a do třetího patra. Jednu noc hlasitá hudba a zpěv do čtyř do rána. Na noční klid se  nehraje. 

D. je hotelový typ, já  ráda apartmán, kde mám kuchyň a spoustu místa. Možnost si číst, když ten druhý spí. Taky to musí mít trochu ducha. Jak vidím parkety, zapomínám dohledávat dostupnost parkování. 

Moře pár metrů od domu. Nádherná pěší zóna kolem historických hradeb. 


Táhla jsem s sebou i Mac ( že budu pracovat) . Naivka.

výhled z apartmánu do centra


výhled z okna směr moře








5 komentářů:

Jana řekl(a)...

Ty výsledkové časy mi vůbec nic neříkají, ale pamatuju si tu radost, když na přespoláku děcko doběhlo třeba šedesáté ze sedmdesáti. Nechat za sebou 500 závodníků musí být super pocit!

Anonymní řekl(a)...

Pět. Třicet. Polkla jsem nasucho. Víckrát. Oukej.

Přemýšlím, jestli bych za pět třicet dala to plavání. Nebo to kolo. Nebo ten běh.

Nebo bych dřív zkolabovala.

Ten běh možná…

Ale dohromady a ještě k tomu hned jedno po druhém…

Zkrátka moc blahopřeji!

Lea

Anonymní řekl(a)...

A ověření, zda nejsem robot, stylové - vyberte všechny obrázky, na nichž jsou jízdní kola.

Miluju takové náhody :-).

L.

A.l řekl(a)...

Moc jsem se těšila na "report" z tohoto závodu, pro triatlon mám slabost :)...díky a hodně energie Vám oběma...zdravím A.l

Soňa Malinová řekl(a)...

Já se jen teď obávám, že příštích dvacet let budeme trávit dovolenou v destinaci, kde se pořádá iron man. Příští podzim Rakousko:)