úterý 10. října 2023

Na víkend v Praze

Design blok hodnotit nebudu, protože jsem se Silvou začaly s prohlídkou až k večeru, po celém dni cestování a schůzek. Byl tam hrozný vzduch, vedro, plus ta únava a to já už pak myslím jen na to, až si lehnu. (samozřejmě jsme si večer nelehly, ale pily víno i s Hanele)

Moc mě potěšili čtenáři blogu. Paní z Bruselu, manželé z Ústí, konzultace s paní, co se stěhuje do menšího bytu ( zdravím její maminku) . Je to fajn vidět vás na živo. A samozřejmě to hlazení ega bylo taky moc příjemné:). Konzultace ve stánku Elle Decoration byly na pohodu. Tahle spolupráce mě moc bavila.

Poprvé jsem se sešla s Petrou ( kabelky ONAONA). Často si píšem, tak konečně  i osobně.

A ještě jedno milé seznámení s Kristýnou . ( na instagramu moje_poesie ) . Nakupuje v Itálii nádherné vintage lampy, dekorace a drobný nábytek. Díky ní se seznamuju s italským designem. Celý její  IG je zajímavý. Často vintage věci vystavuje a fotí u sebe doma. Na její domácnosti je vidět, jak moc je zcestovalá.


Zítra se balíme, ve čtvrtek vyrážíme na  Iron man Poreč . ( snad naše kočka přežije péči syna

Rok dřiny. Každý den  plavání, běh nebo kolo. Jen teda nevím, jak ho poznám v moři mezi dalšími 1500 plavci. 

 Našli jsme si moc hezké ubytování . Loft v centru Poreče v tomto domě:


výhled z okna na moře


 Kavárny na pobřeží už jsem si taky našla. Budu pracovat v loftu nebo v  kavárně.  Většinu roku bych klidně mohla cestovat. Což se ale neslučuje s mým zápecnictvím. 
.....

Pokud by Vás zajímalo, kdo letos vystavoval na Design bloku tak TADY . 
A vy ?  Byli jste ?


Žádné komentáře: