pondělí 31. srpna 2020

Za pět týdnů...

 ...krajské a senátní volby. Už máte svého koně? Klisnu?

Pokud je to jen trochu možné, jděte a povzbuďte i své přátele v okolí.

Já to mám tak, že do parlamentu a městského zastupitelstva volím konkrétní lidi z KDU-ČSL, ale v kraji a senátu víc sleduji jednotlivce napříč stranami a je dost možné, že to bude někdo z jiné strany. 

Přeji moudrost ve volbě.












5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Milá Soni, velké téma. Byla bych nejraději, kdybych se jednoho dne probudila, politici i s politikou zmizeli z povrchu zemského, a byl nastolen nějaký jiný a lepší systém. Jsem pravicový volič a koho volit se rozhodnu asi jako vždy, a koho nevolit vím naprosto bezpečně. Pozn. po mnoha letech se mi ozvala spolužačka, kandiduje do senátu za Jednotné, prý už se na TO nemůže dívat. Uvidíme, jestli se společnost někam pohnula, nebo budu mít depku zase ještě větší. Zdraví Lenka z Ovy.

Soňa Malinová řekl(a)...

On zrovna ten senát je ještě na tom dobře, co se týká složení, ale nesmíme se uchlácholit. Tak snad to spolužačce vyjde.

Anonymní řekl(a)...

Prosim prosim PROSIM....jen ne soucasnou vladnouci.Zkusenost na vlastni kuzi...opravdu NE!!!!

Anonymní řekl(a)...

A já bych senát zrušila. Naprosto zbytečná instituce a odkladiště politiků. K volbám chodím pravidelně, ale do senátu nevolím již 20 let.

Anonymní řekl(a)...

Byla bych pro zrušení senátu. Přijdou mi všichni jako kašpaři, takové odkladiště nepotřebných nebo neúspěšných politiků. A volby na kraj bych chtěla kandidátku - seznam, kde bych si zaškrtávala jednotlivé kandidáty, ale ne podle stranické příslušnosti, ale ty, které znám nebo o nich nám celkem dobré reference. Ale to by se musel asi změnit celý volební systém. Zdraví Iwka