úterý 25. srpna 2020

Křeslo

 Minulý týden jsem dostala nabídku spolupráce od BIANO. Já na to sice moc nejsem, ale šla jsem do sebe. Vždyť já tyhle e-shopy používám denně a kolik hezkých věcí už jsem pro klienty našla. Takže napravuji. 

Co miluju na všech vyhledávačích, ať je to Biano nebo Bonami je, že si můžu zvolit kritéria. Materiál, styl, velikost, barvu ento hento. ( u koberců zadávám přírodní) A pak jedu stránku po stránce.

Odhaduju, že nejméně 20% mojí pracovní doby něco hledám. Někdy hledám celý den. Hledají i klienti, když jim zadám parametry. A řeknu vám, že kolikrát jsou v tom lepší než já. Zrovna minulý týden jsem si s Viktorem a Veronikou přeposlala asi stopadesát křesel z bazaru, pak mraky látek na čalounění a už to vypadá, že se blížíme k finále i díky jejich vytrvalosti.

Hezké originální křeslo, pěkný solitér , totiž dělá v obývacím pokoji velkou parádu. 

Já bych brala z fleku TOHLE   ( https://www.biano.cz/produkty/kresla)  Máme pidi obývací pokoj, chce to něco subtilního. Často mají lidi tendenci k sedačce dokupovat od stejného výrobce křeslo a to je, vážení, chyba! K látkové sedačce klidně přidejte kožené křeslo a naopak. Nebojte se kombinovat i styly, retro s moderním. 





K tomu sedačku. Tuhle zrovna na Biano nenajdete , ale mají podobné.



koberec

https://www.bonami.cz/p/sedo-oranzovy-koberec-universal-lana-triangle-67-x-105-cm


lampa  do rohu pokoje ... další důležitý prvek 






dohromady takto


Samozřejmě se to hodí jen k určitému typu stavby.  Loft nebo tak něco.


Ještě přidávám tip na jednu vychytávku. Vpravo nahoře ikonka. Vyhledávač podle fotky.



5 komentářů:

Alena řekl(a)...

To kreslo mám vybraté aj ja:-) Už máme od tejto firmy dve kreslá- klubovky k jedálenskému stolu, lebo si radi hovieme pri stole ďalej a koža je jasná voľba-máme tri psy a chlpy už nemienim riešiť. Treba si ale overiť rozmery, sídlia v Holandsku, ale dovážajú tovar najmä z Ázie a sú o troch drobnejšie tie kúsky:-)

Soňa Malinová řekl(a)...

Tak to jdu hned obkouknout další sortiment.

Anonymní řekl(a)...

dodavatel křesla je dosti nespolehlivá firma VidaXL, mají krásné věci, ale doporučuji si nejdříve přečíst recenze, aby jste nebyli překvapení, když Vám zboží nedorazí, či dorazí neúplné či poškozené. Já už bych si u nich neobjednala ani propisku...

Anonymní řekl(a)...

Na bonami a spol je to sbírka spíše nekvalitnich a podle internetu neodhadnutelnych nábytků, nikdy to nevypadá ani zdaleka tak dobře jako na obrázku, když to pak dorazí ...

Soňa Malinová řekl(a)...

Už jsme s klienty pár věcí koupili a i v reálu to bylo kvalitní. Asi jsme měli štěstí.