středa 5. února 2020

Zakupy


Celé dětství jsem koukala na polskou televizi. Večerníčky o Míšovi , později Noční kino ( to bylo napínavé). Díky tomu rozumím perfektně polsky, ale mluvím  stejně blbě jako anglicky. Tento týden jsem objednávala tapety v Polsku  pro moji klientku ( ušetřeno víc než 1000,-) .  Tapety od Cole & Son například tady TADY .
Během telefonátu jsem dvakrát přešla z polštiny do angličtiny, ale nakonec jsme se domluvili.
Tapety přišly za dva dny od objednání.
Poláci jsou ve spoustě věcí napřed už jen díky tomu, že za komunismu u nich více fungovalo podnikání. Jsou zvyklí se o zákazníka starat .
.....

No  a jinak se dny solidně zhušťují. Jen co jsem dodělala podklady pro dvě stavby, začaly bourací práce ve dvou jiných bytech a další dva mě čekají. Mně ty technické věci baví stejně jako navrhování.

A pokud vás zajímá, jak pokračuje rekonstrukce koupelny, kuchyně, wc a chodby ( plán hrubá stavba hotová za 14 dní), tak už teď máme skluz dva dny. Zjistilo se, že je nutné nové elektro v kuchyni, jednu zeď je třeba úplně nahradit novým sádrokartonem a v chodbě byly dvě vrstvy dlažby a ne jedna. Ale jedou jak draci. Tak to já je zas pochválím.




1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Moc děkuji za tip na koupi tapety. Marně sem hledala, kde zakoupit za přijatelný peníz (jednu roli sem zakoupila již na ebay). Opravdu úžasně vstřícný přístup. Ještě jednou moc děkuji, Váš příspěvek mi spadl do klína :-). Hezké dny Jana.