sobota 29. února 2020

You could almost eat me


Dostala jsem  od MARKÉTY  dopis a v něm úžasné vzorky rtěnek a krémů  z obchodu s bio kosmetikou  greenwave .
M. umí tak hezky psát, že okamžitě nabudete dojmu, že už nikdy nemůžete vyjít  na ulici bez rtěnky.
Motto novozélandské značky ,, You could almost eat me " sedí.

S péči o sebe jsem trochu na štíru. Celý život jen krém nivea, řasenka a šedé stíny.
To moje máma je rtěnková odjakživa a moc jí to sedí.

Měla jsem  zafixované, že rtěnka se nanáší v silné vrstvě ( výsledek Soňa klaun), ale tyhle se můžou nanášet prstem, sotva znatelně a ve výsledku jste přirozeně krásnější.
Barvy jsou velmi výrazné, ale ve slabé vrstvě vypadají skvěle.

Mám i posuny pracovní.
Vlastním nový rendrovací program V - ray. Největší střela na postprodukci 3D vizualizací. Sjíždím tutoriály na youtube. Téměř znatelně cítím, jak se mi občas neurony v hlavě nespojí a pointa výuky uniká.

Kromě toho každý  den dělám lekce angličtiny na Duolingo. Mám pocit, že mi to vůbec nepomáhá, ale třeba se to jen ukládá hluboko do podvědomí a jednou to vyplave. No, možná to bude i tím, že při cvičení trochu podvádím.
Doporučuju začít s někým ve dvojici. Vidíte výsledky toho druhého a trochu vás to hecuje.
D. i já se snažíme nevynechat jediný den ( tím se vám načítají drahokamy a jiné vzácné kovy) . Už mám plnou truhlu, jen nevím, co s tím virtuální bohatstvím pak budu dělat.

krásný víkend

5 komentářů:

A jen tak mimochodem... řekl(a)...

Já se tak nějak celoživotně - permanentně učím italsky. Hlavně před dovolenou. Efekt je úžasný. Vkráčím do obchodu, vykoktám na ně tu nachystanou větu, oni z neznámého důvodu získají pocit, že umím italsky perfektně a vysypou na mě kulometovou rychlostí pět vět, ze kterých zachytím a porozumím tak dvěma slovům. Má odpověď je jasná "Scuzi?" (Prosím?)
Tak přeji hodně vytrvalosti.
Jitka

Soňa Malinová řekl(a)...

Úplně to vidím:)

Soňa Malinová řekl(a)...

Se směju, jak píšu, že se učím anglicky a pak napíšu almoust.

Zuzana řekl(a)...

Já zatím taky nepřišla moc na to, na co mi ty drahokamy jsou, ale moje děti si tam nakupují kde co, naposled nový obleček pro tu sovičku Duo:-) Děti tam celkově mají víc animací, některé jsou docela vtipné, skoro jim závidím. Nevím, jestli se v Duolingu naučím něco moc nového, ale určitě mi to pomůže udržet aspoň část získaných znalostí v hlavě. Protože jak člověk jazyky nepoužívá, je to špatné...

Anonymní řekl(a)...

Ahoj co jsem tak koukala na stránky tý kosmetiky tak to vypadá dost podobně jako tahle kosmetika, nebo mi to přijde na stejný styl jak weby tak i produkty. Jo jinak to každý ví že v kolektivu se lépe u učí.