pondělí 10. února 2020

17


Oslava sedmnáctin. Na Vánoce jsme dostali od mamky voucher do restaurace, tak jsme ho prošustrovali a myslím, že moc hezky. Máma, její přítel, Dan, David, Borek a já.


duck face


Borka jsem měla ve třiceti. Start nebyl nijak extra . Borek brečel několik týdnů, jako by ho na nože brali ( moje kamarádky na to do teď vzpomínají) , v šesti týdnech mu operovali kýlu + moje silné poporodní deprese . První rok se budil co hodinu.  Dopracovala jsem se ke ,,krásným" 47 kilům. Ale pak se to nějak zlomilo. Holky, vydržte!

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Sluší Vám to!Všechno nejlepší!petra

Soňa Malinová řekl(a)...

Děkujeme!

Anonymní řekl(a)...

Soňo, tam musíte mít nějakou matematickou chybu, to není možné (mě totiž hned naskočila scéna z Vyprávěj, jak se v prváku ptali Honzy, kde je máma - v porodnici:-))
A s popisem mateřství soucítím! Syn byl také drsoň, držel tradici "usínám zásadně po půl3" a pak si "citlivý tatínek" se špunty v uších úderem páté ranní několikrát posouval hlasitý digitální budík.
Když jsem ztratila prsa, kila a šla nakrátko, spolužačka si mě tehdy na dálku spletla s klukem - to potěší:-)
Moc vám to oběma sluší, Vy jste hlavně mladá uvnitř, to pak vyzařuje ven.
Magda

Anonymní řekl(a)...

Rychle pocty... 30+17 ... neee to je blbost!

A ano myslim ze do tri let ditka by mely darky k narozeninam ditete dostavat hlavne maminky! Za kazdy novy zub, za kazdou virozu, za kazdou probrecenou noc...

Synovi vse nejlepsi a vam jen same klidne dny!

Ivka

Soňa Malinová řekl(a)...

Mládí vpřed !To vnitřní především:)

Zorka řekl(a)...

Dobrý den, reaguji na komentář uživatelky,která bohužel nežádala své jméno. Také se Vám stalo, že jste po porodu zhubla takovým způsobem, že už vás lidé ani nepoznávají? Já jsem měla ještě před otěhotněním na svou výšku 175 cm 65 kg a teď po porodu mám jen 55 kg a je to strašně moc znát. Nikdy jsem nebyla takhle štíhlá. Horší je, že stejně jako Vy jsem úplně ztratila prsa. U těch mě to zrovna hodně štve a zřejmě to budu muset nějak takhle řešit.