čtvrtek 7. prosince 2017

Radikální vyšívání

Když nám kamarád ( psycholog, o 15 let starší než já , mužný typ ) vyprávěl, že šel na workshop ,,Radikální vyšívání" , trochu jsem se podivila. Ale jen trochu, protože co na něm obdivuju je, že chodí na výstavy a kulturní akce, u kterých neví, co očekávat.

Snad se nebudou zlobit z galerie PLATO  , když na rovinu řeknu, že mě pár jejich výstav odradilo k dalším návštěvám . ALE. Zjistila jsem, že mají  úplně úžasné doprovodné programy . Tím to jdu sebe  a pokud mají v galerii teplo, tak mě brzy na nějaké workshopu uvidí.

Kromě radikální výšivky, jdou venčit psy z útulku, v lednu budou vyrábět eko pelíšky pro městské kočky  nebo složí  krmítka inspirované lidovou výšivkou.





No a když už jsme u těch ručních prací, našla jsem blog a e-shop Vlněných sester .  
I když nepletu, docela dlouho jsem se na webu zasekla. Fakt  hezké a co mě nejvíc zaujalo, jsou společná pletení v kavárně. 



7 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Nebylo by špatné Vlněné sestry pozvat na sever. Jsou to sympatické, příjemné, šikovné a veselé pletařky, které by u vás mohly šířit myšlenku společného pletení zajímavými technikami z úžasných přízí.

Soňa Malinová řekl(a)...

Tak jooo.Já to zkusím.

Pondělí řekl(a)...

Áá, radikální vyšívání, to zní (a vypadá) dost zajímavě. A Vlněné sestry taky tiše obdivuju, i když neumím ani nahodit.

Soňa Malinová řekl(a)...

Já kdysi na střední škole pletla.Co taky dělat za komoušů po večerech na intru , že ? Se třeba k tomu někdy vrátím.

kecka zpod komonca řekl(a)...

zítra na sraz s vlněnkama do Brna
eňoňuňo

barvinek řekl(a)...

Také já Vlněné sestry sleduji už delší dobu. Pletu, háčkuji a mrzí mě, že na jejich společné pletení nemůžu jít. Sice pořádají společné pletení i v Praze, ale i tam je to pro mě z časových důvodů nereálné. Tak se snažím alespoň přidat, když mají KAL. I když poslední dobou nezvládám ani to.
Pletení je relax. Vlny mají krásné a nakupovat je u nich radost.
Tereza

jjjjjjjjjjjjj řekl(a)...

ralph lauren uk
birkin bag
supreme hoodie
cheap nfl jerseys china
moncler
jordan retro
adidas yeezy
air max 2017
nike jordans
gucci belt