sobota 2. prosince 2017

Koho zajímá...

..jak jsem začínala podnikat , tak na KAMINOTES  se mnou rozhovor.

........

Asi jsem přece jen trochu dozrála. Před pár lety bych se hroutila po odvysílání dílu  a přečtení negativního komentáře a teď nejen že se nehroutím, ale je mi to úplně jedno. Jsou prostě typy, co mermomocí potřebují vypíchnout, co je špatně , ale nejsou schopni něco i pochválit.
No a aby toho nebylo málo, tak příští týden hned dávají Bydlet jako rusalka.
...
A ještě hromadná odpověď na dotaz, kde se dá koupit lustr , který byl v posledním díle.

Je  to od www.claro.cz . Obchod zaměřený na lampy ze dřeva.


Koberec, taburety a polštáře  od NILA .
Štěstí, že je obchod je tak daleko, to bych tam nechala majlant. Koukám na jejich instagram, jak mají obchod a  výlohy  vymazlené. Tiše závidím a zároveň mě to hecuje, abych v galerii pověsila aspoň řetěz.


Po dlouholetém pozorování zjišťuje, že skoro každá druhá moje kamarádka večer pije víno, včetně mě , jen já jsem proti nim žabař. Tudíž by se tenhle zátka od NILA mohla někomu hodit jako dárek.

Doufám, že všechny moje oblíbené blogerky vytasí tipy na dárky, protože jako každý rok mám vykouřeno v hlavě.




17 komentářů:

Jarka Š. řekl(a)...

Soni, proměna se Vám moc povedla. Obdivuji Vaši práci už roky a moc lituji, že jsem si Vás nepozvala před rekonstrukcí našeho domu :-( Chybí mi vychytávky, na které jste podle mě specialistka. Mohla byste mi prosím prozradit, kde bych v ČR mohla sehnala ty grafiky od polské grafičky (jméno si bohužel nepamatuji)? Děkuji Jarka Šalomounová

Soňa Malinová řekl(a)...

Grafička se jmenuje Malgorzata Gurowska.Bylo to vrámci nějakého projektu Polsko Brazilie a koordinátorka projektu byla monika@gangdesign.pl. Tak jí zkuste napsat. Dřív byly plakáty k mání na etsy za cca 1000,- kč

Jarka Š. řekl(a)...

Děkuji, jste zlatá!

Greta řekl(a)...

Návrh i realizace super, a moc ti to tam slušelo, dneska jsem viděla u šití.

Petra Bílá řekl(a)...

Díky,Soňo, za odkazy:)

Anonymní řekl(a)...

Soňo,začnu tím,že jste krásná,máte krásný výraz ve tváři a oči,které umí mluvit a smát se. Vaší práci mám ráda a obdivuji vás celkově.Už jsem vás několikrát potkala a nejraději bych Vás objala!!!!
Krásný advent čas.Val

Soňa Malinová řekl(a)...

Takový krásný kompliment.Děkuju!

Marcela - Nordic Passion řekl(a)...

Sono, mne se dil libil a tesim se na Rusalku, asi tusim, o koho jde:-). Nikdo se nezavdeci vsem, uz to take vim, ale psat by to nemuseli. M.

Káťa řekl(a)...

ten byt se vám moc povedl, opravdu mě to nadchlo a to já jsme minimalistka a moc realizací mě nenadchne:) poprosím, jestli by jste mohla napsat, kde se dá sehnat ta deska stolu z překližky? a ta podnoží? chci doma jen věci z přírodních materiálů, takže máme velký dřevěný stůl,ale je moc mohutný a ten z překližky byl tak krásně lehký a vzdušný :) děkuju moc a přeju spousty další krásné práce :)Katka

Soňa Malinová řekl(a)...

Podnože i stolová deska je od www.masterandmaster.cz Taky zrovna řeším stůl.

Soňa Malinová řekl(a)...

...a moc děkuji , Katko, za pochvalu.

Petula řekl(a)...

Milá Soňo, vaší práci obdivuji už od vysílání pořadu Bydlení je hra. Proměna v tomto díle Bydlet jako... se mi moc líbila, stejně jako proměna dětského pokojíčku o pár dílů dřív. Moc vám fandím, jste moc milá, svoji práci máte ráda a děláte ji moc dobře. Zase jste mě inspirovala pro proměny našeho současného bydlení. Mějte se moc krásně a těším se na další proměny :)

lucie řekl(a)...

Soni, sleduji váš blog od roku 2010..
(ani jsem si neuvědomila, jak to letí)
a jste pro mě pořád velmi, velmi, velmi inspirativní..

Soňa Malinová řekl(a)...

Moc děkuji, Lucie , za přízeň a mám radost, že Vás to inspiruje.

Káťa řekl(a)...

děkuju moc za odkaz na stůl:)Kata

Zuzana řekl(a)...

Opravdu mě nadchla proměna obýváku, překližkové obložení "sloupu", potravinová skříň a stůl. Taky filcový paraván kolem pracovního stolu. Nějak jsem ve vysílán nepostřehla, jak je vlastně dělán? Filc je natažený na nějaké konstrukci? Na jaké? Budu moc vděčná za více informací. Vždycky se nejvíc těším na tvoje tvoření a kreativní nápady:-)

5689 řekl(a)...

zzzzz2018.8.22
canada goose jackets
supreme outlet
pandora
christian louboutin shoes
canada goose jackets
coach outlet online
mulberry uk
dsquared2
pandora jewelry
ralph lauren outlet