pondělí 25. prosince 2017

Jsou dvě období...


...převratného růstu. První rok života dítěte a pak v období dospívání. Jeden rok máte děti a druhý rok dva mladé muže. Z lega jsme postupně přešli na holicí strojky a Calvin Klein.



Dostala jsem hromadu zkrášlovacích krémů a masek. Jdu to otestovat. 

8 komentářů:

Ilona Ř. řekl(a)...

Sono,Vy žádné zkrášlující krémy ani masky nepotřebujete!Jste nejkrásnější přirozená,alespoň z blogu to tak vypadá ☺ A ja mám doma i ten holici strojek i to Lego😉A taky jednu pubertacku s horeckou:-0Od včera celá rodina stavime policejní stanici😀Tedy já teď popijim u toho i kávu z Vašeho hrníčku ☺Tak šťastné a veselé!

Anonymní řekl(a)...

Pani Malinova, prave piju kafe z Vaseho hrnicku a jim vanocku z Vasi misky. Jezisek mi splnil prani a celou soupravu vasi keramiky jsem mela pod stromeckem. Je nadherna. Preju Vam krasny zbytek svatku Vam i cele rodince. Gabina

Soňa Malinová řekl(a)...

To vypadá, že se vetřu do každé domácnosti:))

Pondělí řekl(a)...

Z kluků jsou od pohledu sympatický chlapi. A sluší vám to všem třem.
V naší domácnosti jsi vetřená už dávno. :-) Oříšky v tvojí misce, M. a F. zrovna pijou čaj z tvých hrnků...
Kl.

Soňa Malinová řekl(a)...

To je tak hezký pocit, že to lidi užívají a mají z toho radost.

Anonymní řekl(a)...

Tak my nemáme od Vás žádnou keramiku(bohužel), ale máme taky takové dva"chlapce"(15,13let) a testosteron je na denním pořádku. Někdy až moc. Zvlášť když si s tatínkem(vůdce smečky)začínají vymezovat svá teritoria.
Doufám, že to přežiju. Musím občas prchnout do kavárny s kamarádkama a pobavit se o rtěnkách,filmech,knížkách,módě a jiných nepodstatných věcech(nepodstatných pro mé mužstvo).
Mějte krásné dny :).
katka z km

Anonymní řekl(a)...

Moc pekní chlapi!

Marie Tomšů řekl(a)...

Tvůj hrnek mám jen na zelený čaj