pondělí 18. září 2017

Minulý týden byl výživný...


Silný zážitek, když jsem místo do Bukovce vyjela  až na horskou chatu Polanka. V posledním kamenitém úseku jsem se zasekla a musela sjíždět pozadu po horské pěšině.
Do poslední chvíle jsem si naivně myslela, že tu horu nějak  projedu a objeví se Bukovec. Nicméně aspoň vím, že Honda Jazz se může klidně zařadit do vozů kategorie terénní vozy.

Pořad Bydlet jako je solidní drtička mého sebevědomí. Zvlášť, když  hned po odvysílání zavolá někdo z příbuzných, že v té rtěnce jsem vypadala fakt hrozně a oblečení taky nic moc. Vííím. Jen prostě tohle člověk nechce hned slyšet.

Samozřejmě s odstupem času vidím, co všechno tam v pokoji chybělo ( postupně  jsme s Helenou   dokoupily), ale kdo nezažije natáčení, nepochopí, na co všechno člověk musí myslet, aby se v tak krátké době pokoj zařídil. Konec obhajoby. Na příští natáčení mám sepsaný seznam úkolů, na co nezapomenout.Na druhou stranu mám ohromnou radost jak se líbí tapeta. Spousta lidí se na ní ptala. A o tom ten pořad je.

Kunštácké keramické trhy neuvěřitelné. Jezdím tam víc než deset let, ale tak hrozné počasí jsem ještě nezažila. To i ty ranní jinovatky byly v pohodě oproti soustavnému dešti od pátku do neděle. K tomu ta kosa!
Neuvěřitelný taky v tom , že navzdory počasí, lidi přijeli a nakupovali a to vážně hodně. Děkuju, že jste se zastavili, prohodili slovo. Pokud jste mě nenašli zrovna ve stánku, tak jsem se zrovna nahřívala někde v hospodě.
Silva opět úžasný řidič, prodejce, optimista na entou. Bez ní bych to nezvládla. Díky, zlato!



















32 komentářů:

Lucie Konečná řekl(a)...

Soňo, viděla jsem, byla jsi výborná. Prostě ty. A všichni okolo z tebe byli na větvi. Ani se nedivím. Nevytahuješ se, naopak se shazuješ. Tolik ale nemusíš!!! Jsi originál a to se hodně cení. A pokoj výborný! Nepodobá se jiné instalaci, to už mi dnes připadá jako zázrak. Hlavu vzhůru!

Kateřina řekl(a)...

Bylo milé vás vidět v Kunštátu....:-)

Anonymní řekl(a)...

...viděla jsem Vás v TV a fakt dobrý, slušelo Vám to, a hlavně, umíte...
tak hlavu vzhůru, příbuzný si nevyberete a taky jim to můžete oplatit...někdy
jarka

Mirjanka řekl(a)...

Já to nechápu. Byla jsem paf z těch vašich šatů, juchala nad dřeváky a říkala si, jak vám ta rtěnka sedí. Jinak jsem zvědavá, co jste ještě dokupovaly?

Anonymní řekl(a)...

krásný večer Soni,
z pořadu ČT jsem úplně nadšená, tolik mi připomíná Bydlení je hra a Chalupa je hra, žádná studená dokonalost, ale teplo domova :-). Ke starým pořadům se vracím i teď. A moc vám to sluší :_)

Iveta

poslala jsem pochvalu i na ČT....

Soňa Malinová řekl(a)...

To jste hodná.Obvykle na stránky píšou ti, co potřebují něco zkritizovat.I když některá kritika je oprávněná a každý z nás by nad tím měl přemýšlet.Takže díky i za pozitivní ohlas.Pořad se vyvíji a věřím, že k lepšímu.

Soňa Malinová řekl(a)...

Napíšu na blog.Helena je skvělá vyhledávačka designových věcí.

Soňa Malinová řekl(a)...

Díky,Lucie:)

Gabča řekl(a)...

Dobrý den Soňo,
pořad se mi moc líbil a vy jste v mých očích hvězda. Jo a hrozně moc Vám to sluší, vždycky!

Nanave řekl(a)...

Bych ty pribuzne pleskla. Koukala jsem v sobotu a pridavam se k mym predchudkynim - moc ti to sluselo, liceni bylo pekne decentni a libilo se mi, ze jsem jsi tam prisla sva a opravdova. Proste ti to seklo :-)
Porad ma prijemny smrnc, neni trapny. Proste me ba :)

Romana Zvěřinová řekl(a)...

Já Vám děkuji za příjemné zastavení u Vás na stánku v Kunštátě. A za pochvalu nákrčníku, ještě teď z toho žiju!!!! :) protože to pro mě hodně znamenalo :) a jak jsem Vám už říkala tam, v pořadu jste byla skvělá! Přirozená, vtipná a proměna byla nádherně svěží!!!
Tak Havířov rulezzzzz a ať Krystal praská ve švech!
krásný večer Romana Z.

Anonymní řekl(a)...

Zdravím Soňo, v pořadu jste vypadala báječně, jak už psaly holky přede mnou, dřeváky, oblečení a vlasy do culíku, wow, pro mne jste hvězda a kolikrát si říkám, že bych chtěla umět aspoň půlku toho, co vy (studiu interiérový design, noo, není to zbytečné- není už jich v ČR moooc??) a peřináč ze skříňky IVAR z Ikea by mne nenapadl a nejen v tom je Vaše síla a kouzlo, jste báječná, děkuji, J.

Pondělí řekl(a)...

Já to ještě neviděla (v pátek jsem byla v tu dobu ještě v práci a doma mi to nějak nejde na počítači přehrát) - ale na fotkách vypadáš dost dobře! Jako fakt dost! ;-)

KT design - Kreativní techniky a interiérový design řekl(a)...

Dobrý den, proměna v TV super a tapeta opravdu decentní a krásná. Chtěla jsme se zeptat úplně mimo téma a poprosit o radu - v článku popisujete i návštěvu keramických trhů kde jste prodávala. Chtěla bych se do něčeho obdobného pustit a chtěla bych poradit, když vybíráte platbu za své výrobky v hotovosti zda je potřeba mít EET. Na přiložených fotografiích ji nevidím:-)pouze výběr v hotovosti a formulář s fakturami. Děkuji za odpověď. K. Bartošová, KT design (Kreativní techniky a interiérový design) - info@kt-design.cz

Anonymní řekl(a)...

Náhodou Soňo, moc Vám to slušilo! Jste inspirativní, máte styl a šmrnc. Mě nejvíc bavilo červenobílé tričko a dřeváky jsou skvělé.

V.

Anonymní řekl(a)...

Pořad je fajn, proměny jsou neotřelé a přesto mile civilní. Vy jste byla svá. Na nic jste si nehrála a vedle afektované a přehrávající JS jste byla za hvězdu. A Vaše outfity jsou minimálně inspirující. Tereza

Matilda řekl(a)...

A to já jsem si říkala, jak se Soňa umí hezky obléct, mě ty vaše sekáčové věci moc baví, jsou originální, neotřelé. A pokoj byl úplně skvělý, v mé oblíbené sivé barvě, peřináč z Ivaru - asi to pak okopíruji do našeho domečku (levné a originální vyřešení). Na můj vkus jste až moc skromná - myslím, že máte být na co hrdá. Hrnek od vás z Kunštátu mám už pár let, dělám si do něj čaj v práci a hodně lidí mi jej chválilo.

Soňa Malinová řekl(a)...

KT design.EET se zatím na prodej vlastních výrobků nevztahuje.Až od roku 2018.

Lenka Hložková řekl(a)...

Moc se mi to v pátek líbilo a ty jsi krásná, jemná ženská a hlavně originální moc.Lenka

Jna řekl(a)...

A já po shlédnutí toho dílu chtěla letět sem a napsat vám, jak jste úžasná a originální a jak skvělá proměna to byla, ale řekla jsem si, že už budete komplimenty zahlcena. To jsem teda podcenila, tak to napravuju! Za mě zatím nej díl, všechny byly zajímavé, ale vy máte takové charisma a kouzelnou křehkost v sobě, že miluju se na vás dívat.

Anonymní řekl(a)...

Neviem, či mi to pôjde prehrať, vidím však fotky z trhov, nemôžem si oči vyočiť: vlasy, tvár, oblečenie-vždy originálne, krásna a ešte úplne rozžiarená!
Mne to príde, že sa zhadzujete stále, nerada to takto píšem, prišlo mi to dávnejšie, že to pochádza asi z rodiny....ale fakt to teraz zo mňa vyhrklo, nemala by som si dovoliť, vôbec sa k tomu vyjadrovať takto zvonka, sorry, je to zložité a vy jedinečná, možno je to váš ,,vnútorný motor,,a to by bolo ďalšie plus u Vás:-)

KT design - Kreativní techniky a interiérový design řekl(a)...

Super dekuji za odpoved.Tak toho musim jeste vyuzit.dekujumejte se.K.B.

Rady Višňová řekl(a)...

Tak jsem si včera večer ten díl s Vámi, Soni, pustila. Pořád jsem koukala, kdy zahlédnu to nic moc oblečení a rtěnku, která nesluší, ale najednou byl konec a já si vůbec ničeho takového nevšimla. Budu se na to muset asi podívat ještě jednou :-D Ale už po prvním shlédnutí musím říct, že pokojík byl super, jak se zabydlí, bude to bomba. A tapeta pecka!

Anonymní řekl(a)...

Soňo, tak oblečení máte VŽDYCKY super a máte VŽDYCKY šmrnc!!! Jste originální,svá,minimalistická a krásná! Tak žádné sebepodceňování. A můj tatínek říkával - po přízni řízni...! A měl pravdu.
Ten pořad je prííma, jsem ráda,že se vrátil a též jsem psala pochvalný komentář tvůrcům pořadu. Moc se mi právě líbí oblečení moderátorů. Černé šaty JS v prvním díle mě dostaly.
Držte se, jste skvělá a inspirativní žena :-).
Katka z Km

Omarka řekl(a)...

Nečetla jsem předchozí komentáře, možná se budu opakovat, ale byla jste prostě úžasná.
Jen jsem si tak pro sebe řekla, že ta ženská, kdyby si na sebe dala pytel od brambor, tak jí to bude prostě bude slušet. A vše doplnily ty úžasné dřeváky. Ať se daří.

Alice řekl(a)...

Dobrý večer Soňo. Líbila se mi Vaše proměna pokojíčku.Je možné získat více informací k židli k pracovnímu stolu? Kde? Ať se Vám daří.

Soňa Malinová řekl(a)...

Alice, židle byla od Design Ville a jmenuje se TIP TON.Je dost drahá,ale , ale zrovn a jsou s Dny Marianne slevy.

Eva řekl(a)...

Na vysílání jsem se těšila, ve čtvrtek mě naladil časopis. Sluší vám to v obojím a proměna se mi moc líbila. Zatím nejlepší díl. A myslím, že vše nemusí být hotové najednou, alespoň je prostor k postupnému dolaďování. Eva

Eva řekl(a)...

Na vysílání jsem se těšila, ve čtvrtek mě naladil časopis. Sluší vám to v obojím a proměna se mi moc líbila. Zatím nejlepší díl. A myslím, že vše nemusí být hotové najednou, alespoň je prostor k postupnému dolaďování. Eva

Jana řekl(a)...

Hej, tak já natěšená tady z blogu, koukám na Bydlet jako, jak přijde ta strašná Soňa, co se neumí oblíct... zírám, krásná ženská, krásně oblečená... příbuzné nechápu! Proměna krásná, neumím si teda představit takový koberec u svých dětí v pokoji, za týden by byl jako pr..e:-) Ale asi některé děti jsou i čistotné nebo co:-)

Lenka Hrubá řekl(a)...

Jsem asi jediná, kdo to ještě neviděl, ale aspon budu mít doma na co koukat! Moc se těším a mávám z La Pazu!

Alice řekl(a)...

Děkuji moc. Líbí se mi na ní ta jednoduchost..