pátek 29. července 2016

MIŠMAŠ

Bylo by divné, kdyby nedošlo na Andreu, když se mi její věci děsně líbí.

.................
Poslední tři dny v galerii trochu lelkuju, ale i lelkování může být ku prospěchu klientů. 
.........
Vyměnili jsme si s Markem pár tipů na blogy a weby. Třeba na grafika Martin Pecina . Kdybych nejdříve viděla jeho fotku, tak na blog ani nekliknu. Muži, kteří věnují svému vizuálnímu stylu tolik pečlivosti, mi přijdou podezřelí. Tenhle článek stojí za čtení Žena a život .
Snažila jsem se udělat výcuc z článku, ale nevychází to pro nás ženy moc dobře. Prý 20. století prokázalo, že i když máme my ženy stejné možnosti studovat, jsme zastoupeny ve vědních oborech poskromnu , i v počtu objevných vynálezů a tudíž je jasné, že jsme hloupější.

(To, že se zasekneme 10 let s dětmi, je drobnost, na kterou se nemůžeme vymlouvat. Výzkumy se dají dělat jistě i v noci mezi kojením.  )

Ale jinak si myslím, že by se mu holky u nás na Ostravsku líbily. Vůbec nám nepřijde divné, že doma uklízíme , vaříme, feministek by na prstech spočítal. Jenže zas nemáme ten vizuální styl.

Nakonec ale musím říct, že blog vážně dobrý. Jasně a věcně komentovaná grafika knih, webů, typografie. I když nejsem z oboru, čtení mě baví . 


A to tetování je skvělé!











12 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Zdravím Soňo,
vždycky přemýšlím, když vidím takové tetování na komkoliv, jestli ty lidi přemýšlejí jak to bude vypadat až jim bude 70,80 let.Ta kůže nebude pořád najpatá a pěkná. Vzhledem k tomu, že pracuju jako zdrav.sestra(uznávám, že mám asi prof.deformamaci) tak Vám můžu říct, že to bude vypadat strašně.A jsem zvědavá v budoucnosti na ty DD plné potetovaných babiček a dědečků. Ale ať si dělá každý se svým tělem co chce, mě se to prostě nelíbí.

jinak - pěkný den :)všem

katka s.

Rozmar Kopecká řekl(a)...

Protože bradavice, vrásky, žíly, povadlá kůže, často obezita, to vypadá na starých lidech krásně. Achjo, kdy tyhle názory vymizí?

Andrea Tachezy řekl(a)...

A já myslím, že věk nerozhoduje. Někdo je hnusný ( ne tím, co mu příroda nadělila, ale tím jak sám se sebou nakládá a jaký je i vnitřně) i ve 20 ti a bez tetování a někdo je krásný s vráskami, bradavicemi, 8 křížky na krku a třeba i s tetováním.

Rozmar Kopecká řekl(a)...

Pravdu máš. Já se nechala unést. Nemám psát komentáře před obědem :-)

Anonymní řekl(a)...

Ano je pravda, že někdo je vnitřně ošklivý i nepotetovaný a každý má právo si dělat se svým tělem co chce.Je to na něm a jeho rozhodnutí. Takže jestli chce pán nosit kolem krku uloveného medvěda a být potetovaný celý je to jeho věc.Třeba je jinak hrozně fajn chlap.Prima.Jen nevím, proč bych musela souhlasit s tím, že je to tetování skvělé.
Lidská kůže je taky orgán a dokonce největší a přílišné tetování mu prostě nesvědčí.Navíc mi tohle tetování nepřijde ani mužné, ani sexy.
Jen jsem napsala svůj názor.

mějte se hezky

katka s.

Anonymní řekl(a)...

Hmm, po prečtení jeho článku: tohle není "fajn chlap"... :(
Lucie

Anonymní řekl(a)...

Ten chlapík je teda děsný narcis- tetování Ok- jen ta mrtvá zvěř kolem krku už mi příjde fakt úchylná...ale nakonec každý máme nějaké hobby, ne? Simi

Soňa Malinová řekl(a)...

Simi- mám stejný pocit.

Andrea Tachezy řekl(a)...

Že je Putna narcis o tom žádná :)

Andrea Tachezy řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
jeje řekl(a)...

basketballl shoes
adidas clothing
canadian goose
pandora outlet
salomon shoes
vibram five fingers
ray ban sunglasses
canada goose
off white outlet
fidget spinner

Unknown řekl(a)...

2018930 leilei3915
coach outlet online
ray ban sunglasses outlet
michael kors outlet
coach outlet online
kate spade outlet store
polo ralph lauren
pandora outlet
fitflops shoes
canada goose outlet
christian louboutin shoes