pátek 10. května 2013

Vzorní klienti


Poslední dobou mi přišlo několik fotek realizací, které klienti dodělali.
Myslím, že kdyby fotili ve dne a z větší dálky, tak je vizualizace s realitou téměř identická. Dokonce i lampa FLY tam visí.( je vidět na jiné fotce)
Na to, že jsme  se s paní Z. nikdy neviděly(dostaly jsme jen pár fotek interiéru a půdorys), to hezky klaplo. ( taky díky podrobnému technickému nákresu na výrobu nábytku od Alice a šikovnému stolaři)
Jeden velký pokoj jsme rozdělily zakřivenou stěnou na dva menší - pro kluka a holku. Teď doděláváme pokoj holčičí. 



Už bych mohla mít speciální složku : pokojíčky s posedy.






2 komentáře:

monča řekl(a)...

Á "moje" gumičky na dvířkách :o)
Mmch. jak řešíš, když se Ti hodí použít něco co už jsi jednou použila? Já mám pocit jako bych vykrádala sama sebe. Konkrétně s těma gumičkama, je to dobrej nápad, ale nějak váhám je použít znovu, ikdyž by se to moc hodilo...
Ikdyž je to blbost, proč by měl někdo být ochuzen o něco, co mě napadlo před lety jen proto, že potřebuje vyřešit interiér letos. Nakonec sériová víroba není postavena na ničem jiném než na opakování. Hm.

Soňa Malinová řekl(a)...

No, my sice v návrhu gumičky zrovna nemáme( jen dírky), ale co se týká opakování, to určitě dělám.Například jsem navrhla koupelnový nábytek a ten už jsem použila nejméně třikrát(má jen drobné obměny).Stejně tak vestavěné skříně. Vymyslela jsem určitý typ a ten ráda používám.Interiérové designérství není o tom vymýšlet jenom samé prototypy, ale o tom, aby pokoj byl v celku osobitý a funkční.Osobitý může dokonce být, i kdyby v pokoji nebylo nic vyrobeno na míru.
Až budu mít pocit, že to beru jako rutinu, vrátím se ke keramice:-))