pondělí 20. srpna 2012

Magic mouse


K našemu morčeti přibyla jedna bílá myš. Klidně jí nechám běhat po stole.
Určitě jste si všimli, že kromě bezdrátového připojení , má na sobě ještě jednu zvláštnost a to, že nemá na sobě klasický roll.
Každý, kdo zkusil používat mojí starou myš, nechápal, jak můžu s prokluzující myší pracovat.
Včera jsme dostali s Davidem rozchod na hodinu v Karolině. Muž si šel koupit kalhoty, my zaparkovali do Q- store ( prodejna Applu). U Applu se můžete rozhodovat ze tří myší. Bezdrátová Magic Mouse, která částečně funguje dotekově (je to slast největší dotekově rolovat, procházet se okny), klasická myš a Magic Trackpad .
K myši jsem ještě koupila novou klávesnici. Bezdrátová nemá numerickou část vpravo, což by mě při kótování asi po hodině zabilo.
Večer jsme hned odzkoušeli, co všechno ta malá potvůrka umí.
Bylo lehké mě nadchnout. Vlastně už to, že neprokluzuje, je citlivá a dvojím dotekem  přeskakuju v programech, mi úplně stačí ke štěstí.

Alice dnes taky zářila. Objevila v čem je zakopaný pec se světlem v 3D a na závěr pracovní doby  jí ještě dovezli katalogy kování. Prohlížela si je s tak šťastným výrazem, jako by měla nějaký objednávkový katalog na oblečení a mohla i vybrat, co chtěla. Fakt nekecám. Naprosto blažený výraz z toho, kolik různých kování může navrhnout do nábytku.
Mám to i natočené:-)
Jsem tak ráda, že jí mám.






Žádné komentáře: