středa 21. prosince 2011

Vánoční večírek s Bydlením je hra, oslava narozenin s neteřemi a večírek s dobrovolníky Rodinného centra byl jediný luxus, který jsem si za poslední týdny mohla dovolit.
Předsevzetí, že všechny objednávky keramiky  odevzdám do Vánoc se v určitých momentech zdály jako naprosté scifi, ale díky Riji a Alici jsme nakonec nabalily všech třicet beden, oštítkovaly, vyprovodily ke dveřím a teď jen doufám, že ucpané depo PPL v Ostravě se zmátoří, nabere lidi a balíky přece jen do pátku doručí.

Včera volám jedné paní....směje se..,, ano, vím z dubna...těšíme se".

Letos poprvé a doufám že naposledy, nevím, co dostanou mé děti k Vánocům. Všechno zařídil můj muž, včetně nákupu balících papírů, ubrousků a větví na stůl. Každý rok to byla má role. Nákup nejen pro příbuzné, ale i dárky pro nás od nich, popřípadě dárky od nich někomu jinému.Vždy okolo 40 dárků + jsem jim to rovnou nabalila.....Soničko, když ty to  umíš tak pěkně vybrat...

Jediné, co jsem stihla, je nákup knížek. Sama jsem jich letos docela dost přelouskala, takže volba byla jednoduchá. Nemůžu říct jaké, protože někteří z obdarovaných chodí taky na můj blog .
(taky kolegové designéři, jak jsem zjistila na večírku:-). To mě těší.

Za chvíli vyrážím do shopping parku IKEA. Trochu naivní představa, že tam třeba bude málo lidí.
Kde se potkáme :
- v knize
- tchibu
- parfémy
- promode
- sport
- CD
- oběd v IKEA

Dovětek: Teď mi napsala jedna paní, že jí přišel plakát, ale zadarmo, protože jsem nevypsala cenu:-)) Tak myslím, že letos budou mít lidé hezké Vánoce.

(tchán a vnučky, muž a neteře, otec a syn - jeden klon)






Že já se nechám vždycky ukecat. Tak ještě na rychlo  výroba lampy pro jednu paní. Bezva , že ostatní mají krásné dárky a já ještě nic nakoupeno.


2 komentáře:

Maaristaan řekl(a)...

Prohlížím si tu fotku s dědečkem a mužem a můj malý syn mi vylezl na klín a hned spustil: "Jééé, najdi šest rozdílů!"
A začal vypočítávat, co je na jaké fotce jinak :-)
Takže díky za zábavu!

Soňa Malinová řekl(a)...

Zuzi má překřížené jinak ruce,je jí vidět bílé tričko . Můj muž se tváří jako paša, kdežto tchán jako ,,pojďte ke mně kuřátka".A muži trčí košile a objímá holky ležérně:-)))