neděle 20. března 2011

Retro křeslo a aranžmá

Lucie Loo prodává na fléru svá očalouněná křesílka.Třeba hned to první stojí jen 1600,- kč. K tomu stolek z OSB desky , zelená jablka, časopisy...děvče šikovný. Hned bych ho koupila, ale uvalila jsem tolik peněz do rekonstrukce půdy, že si zakazuju cokoliv z designu.
Aby takový kousek vynikl, chce to dobrý základ . Nejlépe podlahu neutrální.V mé pracovně bude každé křeslo jiné, aby každý kdo přijde, vybral si to svoje.A když se mu bude moc líbit, může si ho i koupit.Křesla můžou být výborný test klienta.Sedne si do seriózního křesla z IKEA.....aha...konzervativní typ.Retro.Funky. Hravé.Veselé.Neutrální.
Lískové bedýnky jsou vděčná záležitost.Stejně jako OSB desky -  za málo peněz udělají hodně muziky.
Za 14 dní - kolaudace pracovny !!!

Poslední týden přemýšlím nad jednou prodejnou v Praze , která by zároveň měla občas sloužit  jako pánský klub.Zašívárna od rodiny, únik od práce, trochu nebe na zemi, spojeni stejnou zálibou - hodinkami.Až bude slavnostní otevření, dám vědět. Najdete tam něco i z malinadesign.


http://www.fler.cz/zbozi/mini-pomoc-japonsku-1566493
Dnešní den je pro mě trochu divné psát o tom, co si koupit a kde. Boje v Libii, neštěstí v Japonsku....co můžeme dělat ? Vyslat modlitbu, poslat   peníze, skloubit nákupy s charitou.
Přeji Vám pokojnou neděli.

6 komentářů:

yasnnna řekl(a)...

Ta křesla jsou opravdu skvělá! Už jsem moc zvědavá na hotovou pracovnu, jsem si jistá, že to bude zase něco, nad čím budu moc slintat:))

Soňa řekl(a)...

Nerada bych vzbuzovala přílišná očekávání,aby pak nenastalo zklamání.Já už jsem šťasná jen z toho,že mám 40 m2 pro sebe a spustu světla.Když jdu z přízemí do pracovny,jako bych vylezla z nory.

Svatava řekl(a)...

Aranžmá jedna radost ;-)

Michaela řekl(a)...

Já furt přemýšlím o těch bedničkách od zeleniny. Vždyť to je strašně křehké. Já z nich chci taky něco udělat! Ale co?

Unknown řekl(a)...

armani exchange outlet
michael kors handbags
dolphins jerseys
cheap nfl jerseys
longchamp bags
ugg outlet
nike huarache
gucci sito ufficiale
under armour shoes
michael kors handbags wholesale

Obat Benjolan di Pundak Tradisional řekl(a)...


It is great to have visited your website. Thanks for sharing useful information. And also visit my website about health. God willing it will be useful too

Cara Mengobati Asbsestosis secara Alami
Penyebab Perut Terasa Kembung dan Begah
Obat Abses hati Tradisional