pátek 18. března 2011

Perforované plechy


Až někdy seberu odvahu, ostříhám se takhle. Zatím dělám změny jinde než na své fazóně.
Muž s tchánem finišují a mě včera došlo, že za týden natáčím a nemám asi polovinu věcí domyšlenou.Například, jaké posuvné dveře budou v šikmině a kdo mi je vlastně vyrobí. Rozsekla jsem to včera na bowlingu s Alicí.Kromě metání koulí (podařilo se mi jednu kouli hodit za sebe, místo na dráhu) jsme slintaly nad nerezovými plechy v interiéru. Alice mi večer poslala odkaz na perforované plechy, ráno jsem je objednala a za dva dny budou u mě doma.Včera si přijela firma, která  vyrábí nábytek pro mé klienty , zaměřit skříně a světe div se , za týden to bude hotové.Totálně jsem propadla plechům a napadá mě milión věcí, co by se z toho dalo udělat.Posuvné dveře původně měly být jen okrajová záležitost, ale nakonec to bude krásná dominanta pracovny.
Tento týden mám pevné rozhodnutí dotáhnout daňové přiznámí moje, muže i neziskovky, abych  příští týden  měla čistou hlavu.Skoro celý den jsem překlepávala účetnictví neziskovky z wordu do excelu.Jsem lehce za  polovinou u položky 185.Položky jako ,,materiál na tvořivot 28 kč ,, mě doháněnjí k šílenství. Když mám ale čas a klid na práci, tak vlastně to papírování mám ráda.Fólie a složky, barevné samolepící papírky a propisovací faktury, razítka a sešívačky.Čísla krásně do sebe zapadají, všechno je jasné, výsledek jistý.Konec v dohlednu.U navrhování to někdy nebere konce.


6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

vlasy máte pěkné TEĎ a dost vám sluší!

Mirjanka řekl(a)...

Já kdysi tu odvahu sebrala a z dlouhovlasé brunety se proměnila v krátkovlasou blondýnu...manžel se vrátil v noci ze služební cesty a marně hledal svoji manželku, byla tam úplně cizí :))úlet!
ty plechy jsou super, nemůžu se dočkat na reál..Já o nich přemýšlela na zeď, kterou potřebuji nějak zakrýt, a palubky se mi moc nelíbí :)

Anonymní řekl(a)...

Soňo, dneska jste mi vykouzlila úsměv na tváři. Mě živí právě ty razítka, faktury, samolepící papírky... A mívám často pocit, že to nebere konce. A tiše Vám závidím, že navrhnete nějakou krásu, necháte vyrobit nábytek a pak se kocháte nadšenými obyvateli. Jak vidím, všechno je relativní :-) Ale dávám Vám za pravdu, když je čas a klid na práci, hned ji mám radši. Odhánět od faktur malé caparty je někdy dost vysilující. Zvlášť když ten menší miluje razítka :-)

Soňa řekl(a)...

Na designu je opravdu skvělé,že můj nábytek tady zůstane ještě pro další generaci(pokud je z masivního dřeva). Majitelé mají nábytek spojený se mnou.
Za čísly lidé nevidí, kolik je za tím práce a zodpovědnosti, i když je to stejně důležité jako navrhování.

Anonymní řekl(a)...

Perforovany plech, ale nejen plech me bavi delsi dobu. Kdysi jsem si vsimla, ze z dilen presel pro tvorivych dilen žen, do kuchyní i do nabytku. Mne osobne, se libi v kuchyni, protoze tam jsem ho potrebovala, kdy si tam mohu veset veci, na tycku se ne vzdy vse vleze. Staci zagooglit a vyjede spousta zajimavych fotek. A nejvice me bavi, kdyz z toho dokaze nekdo vymyslet jeste neco dalsiho, tak se uz tesim.

Soňa řekl(a)...

Co mám vložit do googlu,aby mi vyjelo spousta zajímavých věcí?