pondělí 21. června 2010

Tapety jedou



http://www.skins-design.eu/showroom.html
Pomalu ale jistě přestávám slintat nad zahraničními weby a užívám si e-shopy i u nás. SKINS nezapře, že se živí nejen návrhy tapet, ale i tvorbou internetových stránek. Hezké je, že si můžete nastavit ilustační pokoj a k tomu přidávat tapety. Shodou okolností skoro každý, na kterého natrefím ve vodách českých, nelení a vystavuje.
U mě jisté, že vystavovat budu na podzim na DESIGN BLOKU, ale nejisté je, co všechno:-))).Upřímně, nechápu, že mě vzali po té, co jsem napsala , že výrazný posun v mé profesi spatřuji v přestěhování z ateliéru bez záchodu, do ateliéru se záchodem.

Budu se snažit,aby jsem Moravě netrhla ostudu.Bo my tu taky umime robit.

Poslední 3 dny je můj Outlook jak Hrnečku vař.Pořád naskakují nové a nové mejly.Jen co odepíšu na jeden , naskočí další dva.Dnes odpoledne najednou utrum.Vítězoslavně jsem si šla odpočinou k bedně,aby jsem se podívala jak Nikitě přistrojem vymazali city,aby nemilovala Mikela, protože v sekci se tohle netoleruje. Kam na ty blbosti chodí ?!!
No a pak jsem zjistila, že příliv nových mejlů zamezil kamarád, co si internetový drát vsunul do útrob svého notebooku. Těším se na dovolenou bez internetu , bez mejlů. Pouze blog mi bude chybět. Budu psát do notesu.

Žádné komentáře: