středa 17. února 2010

Jak bylo v Praze


Asi čekáte kupu odkazů na firmy, které na Pragointeriéru vystavovaly, ale musím vás zklamat.
Za prvé tam nic moc nebylo a za druhé , chci vložit příspěvky posloupně.
Tedy. Jen co jsem dotáhla kavárnu do jakž takž funkčního stavu (ještě mě čeká bar a klub Pecka, který je přes chodbu), vrhla jsem se na přípravy na výstavu. Největší starost mi dělalo , jak vlastně ty lampy zavěsím. V minulém příspěvku si můžete všimnou hliníkových úček, které jsou pro uchycení sádrokartonů.Ty jsem na místě volně položila na boční stěny. Vybavena vrtačkou, šroubky a umně smontovanými kabely, jsem se vydala na cestu s kamarádkou Sylvou. Už vím, že jí nesmím říkat Sylvo, ale Sylvi. Že ač jede na červenou, do zákazu nebo pod tramvaj, musím zachovat klid. Protože vždycky z toho nějak vybruslí, zařadí se do správného pruhu a nakonec najde i dálnici, po které se máme ubírat. Jen jednou, když jsme chtěly přespat u kamarádky (směr Teplice) jsme se najednou ocitly u osvětlených Hradčan.
Když nám chtěl policista napařit pokutu , zavlála svými neskutečně dlouhými řasami a neplatily jsme nic.Pouze v jediné chvíli jsem zapochybovala, zda Sylva byla ten správný řidič a to, když hned první den, jen co jsme nainstalovaly výstavu, ztratila klíče od auta. Podotýkám ,že nemám náhradní. Zmobilizovala se celá ochranka Incheby a hledaly se klíče. Díky této události jsme se staly velmi rychle známé. Po dvou hodinách někdo našel klíče pohozené na parkovišti.Předal je ochrance a ti už věděli komu je předat. Sylva se modlila, aby se našly.Já jsem se modlila, aby jsem neřekla Sylvě něco, čeho bych někdy mohla litovat. Den prvý tedy předčil mé očekávání:-))) Sylvi, díky , že jsi byla se mnou.



8 komentářů:

Veselá Jehlička řekl(a)...

Z fotiek kaviarne som skoro padla na zadok,perfektné,odtiaľ by ma nedostali ani párom volov :)...A teším sa na ďalšie Pražské príhody,dlho som sa tak nenasmiala

Jana řekl(a)...

Kavárna je naprosto skvělá!!! Pohled na osvětlené Hradčany za policejní asistence byl určitě okouzlující. :-)

Ivana řekl(a)...

Wow,wow, wow!!! Nádhera, krása... milo svieže!

Soňa řekl(a)...

Domeček jsem nedávno viděla na Janiném blogu.Nebo u Gralinky.Teď nevím.Díky za tip.Trochu jsme design upravili,aby byl nejen hezký,ale funkční.Navrhla jsem k domku schodiště a cikcak zábradlí.Myslím,že by to bylo báječné spaní do pokojíčku, jen o 30 % menší.

Mirjanka řekl(a)...

Rajská zahrada....nádhera. Přála bych si bydlet blíž (Litoměřice) , abych mohla s mými raubíři a těhotnými kamarádkami na kávičku... Těším se na další příspěvky...stala jsem se "malinově" závislou...

Soňa řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Soňa řekl(a)...

Místo úpravy komentáře jsme si ho smazala.Tak znova. Díky za všechny wow.Já děkuji všem,kteří mi byli k ruce, protože sama bych to nezvládla.Zdravím Litoměřice.Nezbývá, než v Litoměřicích otevřít taky mateřské centrum:-)))

mrozkulka řekl(a)...

Soni,tak jsem se opravdu pobavila :-)Jsem fakt ráda, že jsem to celé mohla absolvovat s tebou :-)
Ke kavárně jenom tolik, že je tam stráááášně příííjemně!!! Oproti tomu, co jsme měli doteď je to luxusní změna!
P.S. Ještě bych prosila neoslovovat Sylvi, ale Silvi :-))))