pátek 19. února 2010

Nedělní příloha část 3.

Další vyrovnání skluzu jsou dopisy Zmarchroba a Tasemníka. Ti, co je už našli u Hanele, správně zachytili Zmarchrobovské vlastnosti v pracovním prostředí, které někteří zakouší na vlastní kůži.I když jsem nikdy nepracovala ve firmě, pracovní rivalita je cítit všude.

Drahý Tasemníku,

ne , že bych se bál o svou pozici, ale jsem mírně zaskočen znalostmi, kterých dosahuješ i přes to, že jsi byl profesně degradován. Jiní zaháleli nebo se užírali touhou být v blízkosti zloby,strachu a jiných pocitů, které jsou schopné v lidech bujet , ale ty ne !
Popravdě, zprvu jsem si myslel, když jsi tak dlouho neodepisoval, že jsi uražen. Jistě , mohl jsem se za ta léta aspoň pozeptat, jak se máš, ale být nasazený v akci, vyžaduje naprosté soustředění a žádný odpočinek. A když my neodpočíváme, tak proč by měly odpočívat ty lidské kreatury. Ani vlastně nechápu, proč náš Nepřítel tak bazíruje na dni odpočinku.Není to přece vznešené upracovat se až k smrti ?! Pokud tedy u svých pacientů zaznamenáváš lásku a zalíbení v práci, přidej jim ještě více práce.
To mi připomíná. Který žvanil ti vlastně podal informace o koho konkrétně jde! Neměl jsem to být JÁ, který tě zpraví kdo a jak se jmenuje? Toto jsou manýry našeho Nepřítele, že posílá se zprávami koho chce a kdy se mu zamane. Ale v našem odboru to nesnesu.
Nesystémová práce by se nám mohla vymknout z rukou. Budiž, není to tvá vina , proto se vraťme k tématu.

Dovol, abych ti připomenul, že jako supervizor mám povinnost udržovat VIZI. Zmínil ses , že rozklad manželství se ti jevil na počátku skoro na dosah. Copak rozklad manželství je náš cíl?! Toto můžeš zařadit jako střednědobý plán, ale udržuj VIZI. Klidně ať si zemřou ve šťastném manželství, když to prospěje naší VIZI, jen ať nedojde ke spojení s naším Nepřitelem.
Chválím tě, že kladeš důraz na každodenní zvyklosti, korespondenci a drobné události, které mohou být pro nás vodítkem, kudy se ubírat dál. Po shromáždění dostatku informací, zvol strategii. Pokud se ti zdá , že rozklad vztahu napomůžu našemu cíli, tak jdi do toho.
Je nepříjemné, že Nepřítel využívá i děsivé zkušenosti ve svůj prospěch. Ale naši lidé nemají páru o Něm, tudíž předpokládejme, že to spíše jednoho z nich (alespoň na chvíli) srazí do hluboké deprese. Ale nebudu předbíhat.

Těším se na nové zprávy.

Docela mě zajímá , z čeho usuzuješ, že jejich komunikace není až tak špatná. Budu rád, když mi pošleš záznam z nějakého rozhovoru,abych i já posoudil, zda je tomu skutečně tak.

Tvůj strýc
Zmarchrob

Žádné komentáře: